banner564

Takımlar hazırlanıyor

Süper Lig takımları hazırlık maçlarında BÜY Cihangir’i 2-1, TOL GAÜ Çetinkaya’yı 4-1 yenerken Dumlupınar ile G.Birliği de 3-3 berabere kaldı

Takımlar hazırlanıyor
banner598
Süper Lig’in 2 temsilcisi TOL ile GAÜ Çetinkaya, Girne’de Piabella sahasında karşılaştılar. Çok sıcak bir havada oynanan karşılaşmada, takımların karşılaşma boyunca çok sık oyuncu değiştirmelerine neden olurken, özellikle transferi söz konusu olan futbolcuların şahsi becerilerini ön plana çıkartma gayretlerinin,  oyunun kalite ve temposunu önemli ölçüde etkiledi. İlk devresi, denk kuvvetlerin, orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ikinci devresinde, Türk Ocağı’nın rakibine nazaran daha kolektif bir oyun sergilemesinin yanı sıra yakaladıkları fırsatları gole çevirmeleri, karşılaşmayı açık farkla kazanmalarına neden oldu. Maçın ilk devresinde TOL 26.dk Teylo ile 1-0 öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı. Maçın 52.dakikasında Burak’ın kullandığı korner atışında kale çizgisi üzerinden çevirmek istediği topu kendi ağlarına yollayan GAÜ Çetinkaya’lı Hakan’ın kendi kalesine attığı gol ile TOL 2-0 öne geçti. 60. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan genç Erhan’ın golü ile skor 2-1 oldu. 62.dakikada golcü Ertaç topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı. Maçın 74. dakikasında Hasan Bayer’in attığı skor 4-1 oldu ve maç da bu skorla sona erdi.

Cihangir 1 – 2 BÜY 
Süper Lig’in yeni temsilcisi BÜY ile bu sezon hedefini zirve olarak belirleyen Cihangir dün Cihangir’de hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Her iki takımında bol bol oyuncu değişikliği yaptığı karşılaşma çok sıcak bir havada oynandı. Her iki takımında bu sıcak havada sergiledikleri mücadele ve istekli futbol takdir toplarken karşılaşmadan BÜY 2-1 galip ayrılmasını bildi.

Dumlupınar 3-3 Gençlerbirliği
Süper Lig’in bir başka yeni temsilcisi Dumlupınar ile geçtiğimiz sezonun flaş takımı G.Birliği Maraş Stadı’nda karşı karşıya geldiler. İlk yarı boyunca her iki takımın karşılıklı gol girişimleri sonuç vermedi ve ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi. 2.devrede bol gol vardı. Her iki takım da sıcak havada mücadele ederken bol bol oyuncu değişikliği yaptılar. Her iki takımda 2.devrede buldukları gol pozisyonlarında başarılı oldular. Karşılıklı atılan goller sonucunda 90 dakika 3-3’lük eşitlikle son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474