banner564

Yenicami sona çok yakın 0-2

Hava şartlarının ve sahanın kötü olmasına rağmen maçtan istediğini alarak ayrılan lider Yenicami’nin golleri Esin ve Çağdaş’tan geldi

Yenicami sona çok yakın 0-2
banner598
YER: Y.Boğaziçi Osman-E. Mehmet Stadı
HAKEMLER: Fehim Dayı-Turgay Misk-Murat Çalışkan
Y.BOĞAZİÇİ: Ersoy-M.Barkınay-M.Sakallı-İsmail-Mustafa Tekpınar-Abdullah-Diallo-M.Çağakan(Adem dk.74)-M.Çil-Allen-Türker(Ahmet dk.83)
YENİCAMİ: Yusuf-Erbay-Serhan-Neval-H.Turan-Ünal(Behiç dk.90+1)-Uğur-Esin(H.Sadıklar dk.87)-Batshi(Çağdaş dk.71)-Erdoğ-Adil
GOLLER: Dk.67 Esin, dk.88 Çağdaş

Abdullah ZAİFOĞLU
Ligin zirvesindeki Yenicami, Y.Boğaziçi deplasmanından kayıpsız dönerek şampiyonluk için büyük bir adım attı.
1. dakikada Yenicami’den Erdoğ’un orta şut karışımı vuruşunda kaleci Ersoy, direğin hemen üzerinden topu kornere attı.
15. dakikada Batshi’nin sol taraftan ceza alanına girdikten sonra al da at dercesine Esin’e verdiği topu Esin altı pas içerisinden kafa ile dışarı attı. 
25. dakikada Y.Boğaziçi takımından Abdullah iki rakibinden şık bir hareketle kurtuldu. Kaleye yaklaşık 20 metreden çok sert vurdu top üst direkten oyun alanına döndükten sonra defans topu uzaklaştırdı.
26. dakikada Yenicami’den H.Turan’ın ceza alanının hemen dışından attığı sert şutta kaleci Ersoy bir kez daha direğin hemen altından topu kornere atmayı başardı.
45+2. dakikada Neval’ın rakip ceza yayının hemen dışından vuruşunda top önce yan direğe vurdu, dönen top defans oyuncusuna çarpıp ağlara gitmek üzereyken Ersoy topa sahip olarak mutlak bir golü önlemi oldu.
55. dakikada Diallo’nun kullandığı serbest vuruşta Yenicami kalesinin hemen önünde 3 Y.Boğaiçi’li futbolcu topa dokunamayınca top da doğrudan auta gitti.
67. dakikada günün başarılı adamlarından Neval sol taraftan çok iyi bir orta yaptı. Kaleci Ersoy hatalı çıkış yapınca Esin arka direkte kafa ile topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.
88. dakikada yine Neval bu kez sağ taraftan ortaladı. Ceza alanında topla buluşan Çağdaş önce topu kontrol etti, sonrasında sol ayağı ile sert vurdu ve Yenicami’yi 2-0 öne geçiren golü attı. Maç da bu skorla sona erdi.
Maçtan önce oynanan A-2 gençler maçı ise golsüz berabere tamamlandı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473