banner564

Aman dikkat

Akıl almaz yalanlarla vatandaşları kandıran dolandırıcıların yeni hedefi "yastık altındaki" altınlar

Aman dikkat
banner598
Adana'da 3 zanlı, ev telefonlarından ulaştıkları ve kendilerini polis gibi tanıttıkları 4 kişiyi, evlerinde sakladıkları altınların çalıntı ya da sahte olduğuna inandırdı, ardından sokağa bıraktırdıkları 267 bin lira değerindeki ziynetleri aldıkları iddiasıyla tutuklandı.
Merkez Çukurova ilçesinde Toros, Belediyevleri ve Yurt mahallelerinde yaşayan F.S, G.M, H.N.F. ve Ö.E, polise başvurarak, ev telefonunu arayıp kendilerini polis olarak tanıtan kişilerin, evlerindeki altınlarının kuyumcu soygunundan elde edildiğini ve sahte olduğunu söylediğini anlattı.
Altınları, telefondaki kişilerin yönlendirmesiyle yol kenarına bıraktıklarını öne süren mağdurlar, dolandırıcılardan şikayetçi oldu.
Çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 267 bin lira değerindeki altınları aldığı ileri sürülen Yıldıray S.A, Muhammet A.K. ve Celal A'yı yakaladı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474