banner564

Yıldızlar tam gaz

Filede yıldızların bu kez hedefi final grubu

Yıldızlar tam gaz
banner598
KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Karmaları Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakaları için hazırlıklarını tamamladı. Türkiye Yıldızlar Grup Eleme müsabakalarında çok başarılı bir performans ortaya koyarak 8 maçın 7’sini kazanarak Yarı Final Grubuna yükselme başarısı gösteren Yıldız Karmalarımızda bu kez hedef Final Grubu’na yükselmek.
14-17 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Yarı Final müsabakalarında Yıldız Erkek Karması Mersin grubunda Osmaniye, Konya ve Hatay temsilcileri ile mücadele edecek. Yıldız erkekler Grub maçlarında oynadığı 4 karşılaşmayıda kazanark grub birincisi olarak Yarı Final Grubu’na yükselmişti. Yıldız Kızlar ise Denizli Grubu’nda final şansı arayacak. Yarı Final grubun da mücadele edecek olan Yıldız kızlarımızda Denizli Grubu’nda Balıkesir, Aydın ve Konya temsilcileri ile final grubuna yükselme mücadelesi verecek. Grupların da ilk sırayı alan takımlar Final Grubuna yükselecek. Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakalarına iştirak edecek olan Voleybol Federasyonu Yıldız Karmaları bugün adadan ayrılacak.
Kaya, Yıldız Karmalarımız son derece başarılı bir performans ortaya koyarak Grup maçları sonucunda elde ettikleri 7 galibiyetle adlarını Yarı Final Grubuna yazdırdı. Her iki karmamızın da Yarı Final Müsabakaları sonucunda adlarını Türkiye Şampiyonası finaline yazdırac aklarına inancım tamdır. Büyükler Türkiye Plaj Voleybolu Profesyonel Ligi’nde bu yıl büyük bir başarı elde ederek Final Grubu müsabakalarında yer alan KKTC takımından sonra yıldızlarımızda bunu gerçekleştirecektir. Onlara ve hocalarına güvenim tamdır ve bunu gerçekleştirecek güce sahiptirler. Bu sonuçlar ülke voleybolu adına büyük bir başarı ve temsiliyettir. Kurulum Emeği geçen herkese şahsım ve Yönetim adına teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474