banner564

4 yıl sonra geldi

Amerikalı turistleri taşıyan lüks yolcu gemisi "Insignia" Marmaris Limanı'na demir attı

4 yıl sonra geldi
banner598

   Marshall Adaları bayraklı lüks yolcu gemisi "Insignia" 4 yıl aradan sonra ikinci defa Marmaris'i ziyaret etti.

   Öğlen saatlerinde Yunansitan'ın İstanköy (Kos) Adası'ndan gelerek  Marmaris Körfezi'ne giriş yapan kruvaziyer, Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı. Gemide çoğu Amerikalı yaklaşık 700 yolcu ve 400 personel bulunduğu belirtildi. 

   Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen yolcular, Yat L ve Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Deniz kenarındaki kafeterya ve restoranlarda oturan turistler yemek yedi ve soğuk içecekler içerek serinlemeye çalıştı. Turistlerin bazıları, Marmaris Kapalı Çarşı'sını gezerek alışveriş yaparken, bazıları ise günlük turlara katılmayı tercih etti. Cip safari ve tekne turlarına katılan turistler, eğlenceli zaman geçirdi. 

 

Odalarının çoğu süit

 

  Oceania Cruises bünyesinde bulunan geminin, 1998 yılında yapıldığı, restorasyonun ise 2004 yılında gerçekleştirildiği belirtildi. 30 bin 277 groston ağırlığında 180,45 metre uzunluğunda ve 28,45 metre genişliğindeki gemide bulunan 340 kabinin 314'ünün süit özelliği taşıdığı kaydedildi. 

  Marmaris'i rotasına daha önce 2010'da dahil eden gemide iki yolcu başına neredeyse bir personel düştüğüne dikkati çeken Marmaris Liman İşletmeleri yetkilileri, beş yıldızlı otel konforuna sahip Insignia'yı zengin Avrupalı ve Amerikalı  turistlerin tercih ettiğini bildirdi.

   Gece saatlerinde Marmaris'ten ayrılan gemi, Yunanistan'ın Rodos Adası'na gitti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 01:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474