banner564

Bir hayat kurtardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklarını göremediği için Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan Vezir Çatraş’ın bu eyleminden vazgeçmesini sağladı

Bir hayat kurtardı
banner598

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan kişinin bu eyleminden vazgeçmesini sağladı. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan'ın, eylemin söz konusu olduğu noktada makam aracını durdurmasının ardından intihar girişimi son buldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunla ilgilendiğini duyması üzerine bu kişi, köprüden aşağı atlama tehdidine son vererek Erdoğan'ın makam aracının yanına gitti.
Siirtli olduğunu ve ailevi problemler nedeniyle bunalıma girdiğini belirten kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dinlediği vatandaşın sorunlarının çözümüne yardımcı olunması için yetkililere gerekli talimatları verdiği kaydedildi.

Erdoğan'ın hayranı çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi köprüsünde intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş, Erdoğan'ın hayranı çıktı.
Siirtli ve tekstil çalışanı olduğu öğrenilen Çatraş'ın sosyal medya hesaplarındaki Erdoğan ve AK Parti paylaşımları dikkat çekiyor. 2 çocuğu bulunan Çatraş ayrıca Beşiktaş fanatiği. Beşiktaş'ın maçlarını kaçırmayan Çatraş, tutkusunu tribünden fotoğraflar paylaşarak göstermiş. Çatraş'ın yaklaşık 10 gün önce yaptığı son paylaşımlarından birinde ise evinden taşınırken çektirdiği fotoğraf yeralıyor. Vezir Çatraş, bu fotoğrafta ile ilgili yorumunda, "Evlendim evleneli yüzümün gülmediği, evden kurtuluyorum" yazmış. Çatraş bir diğer yorumu ise "İstanbul beni bitirdi" şeklinde.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473