banner564

Böyle birşey yok’

Erdoğan Adana’da toplu açılış töreninde ‘Dolmabahçe Mutabakatını’ yalanladı

Böyle birşey yok’
banner598
Adana'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün terör örgütlerin sırtını sıvazlayanlar aynı kuyuya kendileri düşecekler. Dün biri çıkmış Dolmabahçe mutabakatından bahsediyor. Böyle bir mutabakat yok. Bu iktidarın terör örgütüyle bir mutabakatı söz konusu değildir" dedi.
   Erdoğan Adana’da kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara önemli yatırımlardan söz etti. Erdoğan şöyle dedi:
   “Konya'dan, Karaman üzerinden geçip Adana'ya ulaşan hızlı tren Osmaniye üzerinden Gaziantep'e ulaşacak. Mersin Adana yolunu yeniden projesini yeniden yaptık.2018 yılına kadar bu projeyi tamamlayacağız.Ulaştırma Bakanlığımız Çukurova Havalimanı çalışmasını devraldı. En kısa zamanda tamamlanacak. Adana'da 1550 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz.
   Adana'ya 33 bin kişilik dev bir stadyum inşa ediyoruz. Tamamlandığında şehrimizin sembollerinden biri olacağına inanıyorum. Görülüyorki Adanaspor Süper Lige yükseliyor. 13 yılda Adana'ya yaptıklarımı saymıyorum. Rahmetli Neşat Ertaş, 'Aşkınan çalışan yorulmaz' derdi. Bizde milletimize aşk ile sevda ile hizmet ediyoruz. Türkiye'de neler olduğunu, kimin hangi niyetle yaptığını Adanalı çok iyi biliyor. Birileri biz yeni Türkiye derken, yeni Anayasa derken birilerinin darbe anayasası demesi Adanalı'nın gözünden kaçar mı? 
    Adana'yı tüm dünyanın en önemli enerji dağıtım merkezi haline getirmek için uğraşırken bize çelme takanları Adanalı affeder mi? Adana köprü başı, otur saraya karşı, gel beraber gezelim, dosta düşmana karşı. Tamam biz bugüne kadar dosta düşmana karşı hep Adanalılarla beraber olduk.Dün 23 Nisan'dı. Meclisimizin açılışının 96. yılını kutluyorum. Adana'nın yiğitleri ne dedi, Adana'ya gavur geldi. Böyle diyerek dağa çıkıp mücadeleyi başlatmışlardır. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473