banner564

Bu iş tamam

İzmir’de tarihi kalabalığa seslenen İnce’nin umudu arttı:

Bu iş tamam
banner598

 CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Yaklaşık 2.5 milyon kişinin katıldığı mitingde vatandaşlar internet yok deyince İnce, "İnternet mi yok? Yani paraları çalıyorsun, sandıkta oyları çalıyorsun, sınavda soruları çalıyorsun, TRT'den hakkımı çalıyorsun, özel televizyonlara yayınlatmıyorsun, internet de yok, Allah belanızı versin ben size daha ne diyeyim!" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bu seçimin kaybedeninin olmayacağını söyleyen İnce, “Sadece anket şirketleri kaybedecek, Erdoğan bile kaybetmeyecek. Bu seçimi ben kazandığımda tüm Türkiye kazanmış olacak. Ben bütün annelere sesleniyorum, tüm partililerin annelerine sesleniyorum. Onlara iyi eğitim vereceğiz. Onları tarikatların yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz. Eğitimimiz, okullarımız arasında bir ayrıcalık olmayacak. Gelir dağılımda eşit olacağız. İşe alımlarda ayrım yapmayacağız, liyakat olacak” dedi.
Konuşmasında Erdoğan’a çağrıda da bulunan İnce, “Bir yandan yorgun bir insan bir yanda da taze kan var. O artık hayalleri olmayan bir adam. 2002’de ‘adalet, kalkınma’ diyordu. Artık bunları demiyor ekonomi diyemiyor benim karşıma televizyonlara çıkamıyor. Erdoğan’ın çıraklığı fena değildi ama ustalığı rezalet. Bir insan kendine usta der de çırak dediği birinin karşısına çıkamaz mı?. O çakma usta. Yüreğin mi yok? Çık karşıma” dedi.

“Zımba gibi bir ekip hazır”
Kendi Cumhurbaşkanlığında diğer partilerle de irtibat halinde olacağını dile getiren İnce, “Her şey hazır, zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım. Bakanlar Kurulu’nu sadece CHP’den yapmayacağım. Bakanlar Kurulu’nda her partiden insan olacak. Orada CHP’li olacak, ülkücü olacak, HDP’li olacak, İYİ Partili olacak, AKP’li de olacak. Türkiye’yi birleştireceğiz, Türkiye’yi kucaklayacağız. Ekibimle aylardır çalışıyorum. Erdoğan kendisine saray hazırlıkları yaparken ben Türkiye’yi yönetme hazırlıkları yapıyorum” ifadelerini kullandı.
İnce, İzmir’deki kalabalığı gördükten sonra cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından emin olduğunu söyleyerek, “Bu iş tamam mı” diye sordu. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473