banner564

Bulursa istifa edecek

Kılıçdaroğlu’nu saraya davet eden Erdoğan, “Bütün tuvaletleri gezsin bakalım altın kaplama klozet bulabilecek mi?” dedi

Bulursa istifa edecek
banner598
   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Sekreterim kanalıyla yazılı olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bir bildirimde bulunduğunu be kendisini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet ettiğini açıkladı.
   Erdoğan “Gel bütün tuvaletleri gez, bakalım bir tane altın kaplama klozet bulabilecek misin? Eğer bulursan ben cumhurbaşkanlığı makamından çekileceğim ama bulamazsan şu CHP'nin başına bela olmaktan çekilecek misin? Eğer zerre kadar kişilik varsa zerre kadar haysiyet varsa bu yazılı davetime uyar, gelir orayı gezer görür" dedi.
   Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "klozetlerin altın kaplama olduğu" iddialarına değinen Erdoğan, TRT'nin canlı yayınında "Hodri meydan" dediğini hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
   "Gelsin, görsün. Eğer altın kaplamalı klozet bulursan ben cumhurbaşkanlığı makamından çekileceğim ama bulamazsan şu CHP'nin başına bela olmaktan çekilecek misin? Eğer zerre kadar kişilik varsa zerre kadar haysiyet varsa bu yazılı davetime uyar, gelir orayı gezer, görür. Aksi takdirde söyleyeceğim başka şeyler var, şimdi onlara girmiyorum. Bunların kılavuzu karga. Şu hale bak günlerdir söylediği laf bu, 'Altın kaplama klozet, altın klozet'. Ya bir siyasetçi, bir partinin genel başkanı olduğunu iddia eden kişi bu tür yalan yanlış şeyler söyler mi? Geldiğimizden beri 'bardak, çanak' bunlarla uğraşıyor. Biz geldiğimizden beri ne bardak aldık ne çanak aldık. Geldiğimizde ne varsa onlarla çalışıyoruz ama iftira atacak ya. Bu iftira için mantık şu, 'İftira at, tutmazsa iz bırakır'. Mantık bu, hepsi aynı."

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474