banner564

Destek çağrısı

CHP Ankara İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin ‘temizlenmeye ihtiyacı var” dedi

Destek çağrısı
banner598

    CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, "Bütün yurttaşlarımı temiz siyasette buluşmaya davet ediyorum. Bütün yurttaşlarımı özgürce yaşayabilcekleri partiye davet ediyorum. Ayrılığa gayrılığa yer yok. Söz konusu vatansa gerisi tefarruattır. Geldiğimiz nokta budur" dedi. 

   Kılıçdaroğlu, Bestekar Sokak'taki Ankara İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında, 30 Mart’ta Türkiye'nin kazanacağını söyledi. 

   Türkiye’nin temizlenmeye, yeni siyasete ve yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, "Türkiye’nin beraber yaşamaya ihtiyacı var. Hiç kimsenin ötekileştirilmediği bir yönetime ihtiyacı var, bunun için yola çıktık" ifadesini kullandı. 

    Halkın desteği ile "halka hesap vermeyi namuslu görev bilen bir yönetimi" Türkiye’ye getireceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, iktidarlarında hiç kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayacaklarını dile getirdi.  

 

Adayını tanttı

   Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mansur Yavaş'ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirtenKılıçdaroğlu, Yavaş'a, "Gel CHP’ye, halkın partisinde ortak mücadele edelim" dediğini ve yeni bir siyaset anlayışını yürürlüğe koyduklarını anlattı. 

   Bu anlayışın, ayrışmayı değil barışı, kavgayı değil beraber düşünmeyi öngören bir siyaset anlayışı olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, ayrıca Türkiye’nin üretmesini, bağımsızlığını savunan bir siyaset anlayışını öngördüklerini kaydetti. 

   Konuşması sırasında "Başbakan Kemal" sloganları atılması üzerine ise Kılıçdaroğlu da "Halkın desteği ile o da olacak inşallah" dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 02:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473