banner564

Ekatarina ‘hayır’ diyemedi

Kerim Şare adlı genç, Rus kız arkadaşına Antalya Havalimanı'nda dans gösterisi eşliğinde evlenme teklifinde bulundu

Ekatarina ‘hayır’ diyemedi
banner598
Japonya'da yaşayan Eskişehirli elektronik mühendisi 23 yaşındaki Kerim Şare, 3 yıl önce öğrenci değişim programıyla gittiği Rusya'nın St. Petersburg kentinde 22 yaşındaki Ekatarina Malysheva arkadaşlık yapmaya başladı. Kız arkadaşıyla 3 yıldır yaz aylarında Antalya'da tatilde buluşan Şare, Malysheva'ya evlenme teklif etmeye karar verdi. 

Dans dersi aldı
Farklı bir evlenme teklifi yapmak isteyen Şare, Master Dans Gençlik Spor Kulübüne başvurdu. Şare, kız arkadaşına yapacağı sürpriz evlilik teklifi için dernekteki dansçılarla dans etmeyi öğrendi. Şare, annesi ve kardeşiyle Antalya'ya gelen kız arkadaşını dış hatlar terminalinde karşıladı. Şare, otomobillerine doğru yürürken bu sırada terminal önünde dans eden ekibe katıldı. Ekiple dans eden Şare, bu sırada açılan ve balon ve konfetilerle süslenen kırmızı halıda kız arkadaşına evlenme teklif etti.

Kabul etti
Yaşadıklarını şaşkınlıkla izleyen Rus Malysheva ise Şare'nin evlenme teklifini kabul etti. Çift, terminaldeki turist ve çalışanların alkışları eşliğinde birbirlerine sarıldı.  Evlilik teklifi için Şare'ye teşekkür eden Malysheva, "Heyecandan elim titredi. Büyük bir şaşkınlık içerisindeyim. Çok güzel bir sürpriz oldu. Çok mutluyum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474