banner564

Eleştirilere tepkili

Cumhurbaşkanı, “Bu saray Tayyip Erdoğan’ın sarayı değil. Burası Türk milletinin sarayıdır” dedi

Eleştirilere tepkili
banner598
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yönelik eleştirilere bir kez daha tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sarayın ülkenin nereden yönetildiğinin yanıtı olduğunu söyledi. Erdoğan, “Bu saray Tayyip Erdoğan’ın sarayı değil. Burası Türk milletinin sarayıdır” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde konuşma yaptı. Cumhubaşkanlığı Sarayı'nda düzenleen törende konuşan Erdoğan, ödül alan sanatçılara tek tek teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:
“Bu topraklar alimler, sanatçılar yetiştiriyor. Fikir, lisan varsa vardır. Fikir tohumunu kurutamadılar. Sanat ruh, heyecan varsa en önemlisi de hikmet varsa, ahlak varsa vardır. Sanatçımızın yetişmesine engel olamadılar. İlim ve sanatın uluslararası camiada takdiri önemli.

'Bal gibi yetişiyor'
Dünyadaki şöhretli ödülleri almıyor diye sanatlarımız metruk bir halde bırakılmaz. 'Biz de sanatçı yetişmiyor' deniyor. Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil. Bal gibi yetişiyor. Mahalle baskısına rağmen sanatçı yetişiyor, Allah’a hamdolsun hem de çok sayıda yetişiyor.

Nobel eleştirisi
Nobel, kararlarını objektif mi veriyor Asla. bunları bizzat gördük, görüyoruz ve yaşıyoruz. Uluslararası kurumlar, Birleşmiş Milletler, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, kararlarını objektif mi veriyor Asla. Yine söylüyorum, dünya 5'ten büyüktür. 5 ülke sadece Hristiyanlardan oluşuyor. Aralarında Müslüman yok.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474