banner564

Çankaya’ya kurşun yağdı

Başkent Ankara’nın göbeğinde polisle silahlı çatışmaya girdiler, mafya lideri olduğu belirtilen bir kişi öldü, 3 memur yaralandı

Çankaya’ya kurşun yağdı
banner598
Ankara’nın Çankaya İlçesi Dikmen Mahallesi’nde, güvenlik güçlerinin dur ihtarına uymayan araçtan polise ateş açıldı.   Çıkan silahlı çatışmada yaralanan Bülent A, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bülent A'nin mafya lideri olduğu iddia edildi.
Olay, dün saat 12.00 sıralarında Huzur Mahallesi 1134. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre polis ekipleri, mekan basma, tehdit ve şantaj suçlarından dolayı birkaç aydır teknik takibe aldığı ve mafya lideri olduğu öne sürülen Bülent A. ile iki kişinin daha içerisinde bulunduğu 06 DT 3740 plakalı aracı durdurdu. Kısa bir süre sonra araç içindekilerle polisler arasında silahlı çatışma başladı. Çatışmada, araç içerisindeki kadın, şüpheli Bülent A. ve 3 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bülent A, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İzini kaybettirdi
Öte yandan, diğer şüpheli ise yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri ile kaçan şüpheli arasında silahlı çatışma yaşandı. Şüpheli, daha sonra izini kaybetti. Hava destekli operasyona özel harekat polisleri de katıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, çatışma noktasında çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474