banner564

Sevhal Altıok’tan duyarlılık örneği

Sanatçı Sevhal Altıok toplumsal sosyal sorumluluk anlayışına verdiği özel önem çerçevesinde Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD)’ne katkıda bulundu.

Sevhal Altıok’tan duyarlılık örneği
banner598
Kıbrıs şarkılarından oluşan, yapımını Lefkoşa’da Re-Chord stüdyolarının üstlendiği Nostalji adlı albümden elde ettiği gelirin büyük bölümünü Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlayan Sevhal Altıok bu katkısını dernek binasına yaptığı ziyarette Proje  Koordinatörü  Engin Savim’e takdim etti.
Sanatçı dostlarından Gülsün Karadayı ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Sevhal yaptığı kısa açıklamada, derneğin kanser hastası ailelere vermekte olduğu hizmetlerin her türlü takdiri hakettiğine inandığını ifade etti. Sevhal, gösterdikleri ilgi nedeniyle müzik severlere, albümünde eserlerine yer verdiği her biri ayrı birer değer olan Erdinç Gündüz, Cemal Özgürsel, Ender Vangöl, merhum Raif R. Denktaş ve Aydın Kalfaoğlu, Opr.Dr. Öztekin Öztekiner, produktör Kutay Aliicik ve albümünün ana sponsorluğunu üstlenen Segure İnsurance Ltd.’e teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474