banner564

Hesabını kimse veremez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'Ağrı' açıklaması:

Hesabını kimse veremez
banner598
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Ağrı'daki saldırı ile ilgili ilk açıklama geldi. Bahçeli, "Şayet AKP ile PKK arasında danışıklı dövüş bir saldırı planlanmış ve Mehmetçiğin kanı üzerinden bir siyaset tasarımı projelendirilmişse, bilinsin ki bunun hesabını hiç kimse veremeyecektir" dedi.
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , cumartesi sabahı Ağrı'da yaşanan çatışmayla ilgili olarak ilk kez konuştu ve " PKK , Türkiye vatanı ve milletiyle teslim olmadan silahın devreden çıkarılmayacağını her defasında meydan okur gibi duyurmaktadır" dedi.

“Danışıklı dövüş planlanmışsa…”
Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada "Şayet AKP ile PKK arasında danışıklı dövüş bir saldırı planlanmış ve Mehmetçiğin kanı üzerinden bir siyaset tasarımı projelendirilmişse, bilinsin ki bunun hesabını hiç kimse veremeyecektir." dedi.   Bahçeli özetle şunları kaydetti: Türkiye risk ve tehditlerin genişleyip cesamet kazandığı hazin ve hüsran verici bir dönemin tüm sonuçlarını yaşamaktadır. İç ve dış politikanın şalteri inmiş, belirsizlikler korkunç ve kahredici seviyelere ulaşmıştır.  7 Haziran seçimlerine 55 gün kala huzursuzluk girdabı derinleşmekte, sancılı bekleyişler tırmanmakta, provokasyon ve problem alanları yaygınlaşmaktadır. Sistem değişikliğini gündemine alan Erdoğan ve Davutoğlu ateşle oynamakta, oldubittiye getirerek Türkiye’yi tek taraflı feshetmeyle oyalanmaktadır.”

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473