banner564

‘Cevap Meydanda’

Seçim çalışmalarına devam eden Akıncı, tüm gönüllülerini bugün Lefkoşa’da yapılacak şölene davet etti

‘Cevap Meydanda’
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik propaganda kampanyası çerçevesinde bugün akşam “Cevap Meydanda” şöleni düzenlenecek. Kitlesel şölen, Lefkoşa İnönü Meydanı/Girne Kapısı’nda yer alacak.
Yapılan yazılı açıklamaya göre, “Cevap Meydanda” adı altında düzenlenecek şölen, saat 18.00’de başlayacak. Şölende müzik sanatçıları ile grupları sahne alacak ve halk dansları gösterileri yapılacak. 
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Akıncı, şölenle ilgili açıklamasında “Uzun maratonun sonuna doğru binlerce gönüllümüz ile ‘Cevap Meydanda’ şöleninde buluşuyor, cevabımızı hep bir ağızdan bir kez daha İnönü Meydanı’nda söylüyoruz. Bu nedenle ‘Cevap Meydanda’ şöleni, dili, dini, ırkı, rengi, kökeni ne olursa olsun, daha güzel bir geleceği birlikte şekillendirmek isteyen gönüllülerin katılımı ile dolup taşacak, saat 18.00’den itibaren şölen havası yaşanacak. Bu güzel halk şöleninde tüm yurttaşlarımızı İnönü Meydanı’nda görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı. 

Eroğlu ve Özersay’la tokalaştı
Öte yandan Mustafa Akıncı, önceki gün Çukurova’ya ve ardından Kalavaç’ta düzenlenen 4. Gıbrıslı Kültür ve Sanat Festivali’ne gitti. Akıncı Kalavaç’ta, Cumhurbaşkanı adayları Derviş Eroğlu ve Kudret Özersay’la da karşılaştı. El sıkışan adaylar kısa süre sohbet de ettiler.
Gazimağusa’da Maraş bölgesini ve Çınarlı köyünü de ziyaret eden Akıncı, halkı bugün gece Lefkoşa İnönü Meydanı/Girne Kapısı’nda saat 19.30’da başlayacak “Cevap Meydanda” isimli şölenine davet etti.
Ziyaretlerinde konuşan Akıncı, oy verenlerin her zaman “oy deposu” olarak görüldüğünü kaydederek “Ancak halk uyandı. Bu nedenle artık farklı bir sonuç çıkacağını çok net görüyorum” dedi.
Her iki turda da sandıktan birinci çıkacağına inandığını kaydeden Akıncı, “İnsanımız artık değişim istiyor ve bunda kararlı. Vatandaşlar artık şimdiki cumhurbaşkanının değişme zamanı geldiğine inanıyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474