banner564

Hesabını soracağız

“Marketlerde fiyatlarda en ufak bir oynama düşüş yok” diyen Erdoğan bu duruma tepki gösterdi:

Hesabını soracağız
banner598

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında "Akıl ve mantıkla izah edilemeyecek fiyat örnekleri her gün karşımıza geliyor. Mal ve hizmet fiyatlarındaki bu akıl ve ahlak dışı artış üzerine düşünmeliyiz. Marketlerde en ufak bir oynama düşüş yok. Ahlaka davet etme görevliliği noktasındayım. Anlaşılan bazıları 'Krizi fırsata çevirmek sözünü yanlış anlıyor. Onlara doğruyu anlatmalıyız. Marketlerde halkımı sömürmeye devam edenlere hesabını soracağız. Herkesi insafa, vicdana ve ahlaka davet ediyorum" dedi. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:
Teknolojiyi, e-ticareti, yeni sektörleri sizlerle ülkemizin gündemine taşıdık. Gümrük kapılarımızın yenilenmesine, finansmana erişime kadar sizlerle birlikte hayata geçirdik. İş yapılmasının önündeki engelleri sizlerle kaldırdık. Yatırım ortamını sizlerle iyileştirdik.
Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sizlerle birlikte sokacağız. Türkiye’yi orta üst gelir grubundan, üst gelir grubuna sizlerle birlikte taşıyacağız. 2023 ve 2071'i sizlerle birlikte emanet edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehirlerinizin ülkemizin menfaatine olanları dinleyeceğiz.
Değerli arkadaşlar özellikle ticarette de, siyasette de, hayatın diğer alanlarında da başarının sırrı önce inanmak sonra harekete geçmek ardından da yılmadan mücadele etmektir. İnancı ve mücadele azmi olmayanlarla yürünecek yol yoktur. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıların altında milletimize olan inancımız yatıyor. Türkiye'nin en büyük sorunu dışarıda rekabet ettiği güçler değil, kendi içindeki kifayetsizlerdir.
Bunlar kendi insanlarına güvenmedikleri için birilerinin gölgesi altında hareket etmişlerdir. Kendi medeniyetini, tarihini ve kültürünü ısrarla kötüleyen aşağılayan bir zihniyetin bu ülkenin geleceğine zerre kadar katkısının olması mümkün değildir.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473