banner564

Dikkatler Özgürgün’e yöneldi

Başsavcılık ‘yolsuzluk iddialarına’ ilişkin 2 dosya hakında dava açılmasına karar verdi

Dikkatler Özgürgün’e yöneldi
banner598

   Aylardır tartışma konusu olan yolsuzluk iddialarına ilişkin Başsavcılık görüşünün 4 dosya üzerinde tamamlandığı bildirildi. 

   Başsavcılık’tan yapılan açıklamada, “Yolsuzluk Dosyası” adı altında medyanın gündeminde bulunan dosyalardan ikisi için ‘gerçeğe aykırı bildirimde bulunma’ suçundan zanlı aleyhine dava ikamesine karar verildiği ifade edildi.
   Başsavcılık, söz konusu 2 dosyanın içeriği hakkında ayrıntıya girmezken, siyasi kulislerde eski Başbakan ve UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün’ün adı dolaşıyor. Diyalog’un görüşlerine başvurduğu bir hukuk adamı “İki dosyanın da Özgürgün’e ait olduğu iddiası üzerinde duruluyor” dedi. 
   Başsavcılık açıklamasında; bir dosya hakkında suç tespit edilemediğinden ileri işlem yapılmamasına ve bir dosyada soruşturma yapılan suç maddesine ilişkin şahadet, veri ve/veya unsurların eksik olması nedeniyle soruşturmanın tamamlanması amacıyla tahkikat memuruna teslim edilmesine karar verildiği kaydedildi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

hepsiniz kahin oldu acele özgürgün hemen o yargısız infaz bu milletin gerçekten psikoljik tedaviye ihtiyacı var

Öz
Öz - 5 yıl Önce

Özersay kendi kazdığı kuyuya düşecek. İnşAllah bu olay Özgürgün'ü daha da kamçılar ve siyasette sportmen gibi davranmayı bırakır.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473