banner564

İsteyince yapıyor

THY, Yunanistan'da faaliyet gösteren Dom Oteller zinciriyle "Miles&Smiles Anlaşması" imzaladı

İsteyince yapıyor
banner598

   Türk Hava Yolları (THY), Yunanistan'da faaliyet gösteren Dom Oteller zinciriyle "Miles&Smiles Anlaşması" imzaladı.

   Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, Türkiye Otelciler Federasyonu ve Turizm Yatırımları Derneği ortaklığıyla TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen "EMITT 18. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı"nın ana sponsorlarından olan THY'nin fuaye alanındaki standında gerçekleşen törene, THY Selanik Müdürü Utku Yazan ile Dom Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Konstantinos Alexepulos katıldı. 

   Yazan, törende yaptığı konuşmada, bugünün Yunanistan pazarı için önemli bir gün olduğunu belirterek, THY'nin 67 yıldan beri sefer yaptığı ülkede, ilk kez merkezi Selanik olan Dom Oteller zinciriyle "Miles&Smiles Anlaşması" yaptıklarını söyledi. 

   Selanik hattının 2011 yılı itibariyle günde 4 sefer olarak başladığını, bugün uçuşların her gün İstanbul ile Selanik'i birbirine bağladığını ifade eden Yazan, şöyle devam etti:

   "Mart ayının sonunda da Sivil Havacılığın müsaadeleriyle beraber günde iki sefere çıkmak istiyoruz. Bu vesileyle Dom Oteller zinciriyle anlaşma imzaladık. Bundan sonra Türkiye'den ve dünyanın her yerinden gelen değerli müşterilerimiz Yunanistan'daki Dom Oteller'de kalarak, ekstra bin mil kazanacaktır."

 

Türkiye bizim için çok çok önemli

 

   Konstantinos Alexepulos da bu anlaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

   "Bu işbirliği anlaşması bizim için yepyeni bir sayfa, Yunan tarihi için bir ilktir. Bizim için en önemli olay şu, biz Türk Hava Yolları ile çalışıyoruz. Dom Otel ve THY bir işbirliği yapıyor. Fakat biz bir Yunan şirketi olarak Türkiye'ye yatırımda bulunuyoruz. Bu da bizim için çok önemli. Özellikle bizim için Dom Otel zinciri ki Yunanistan'ın en büyük otel zinciri ve Yunan iş adamı olarak ben bunu gururla söylemek istiyorum, Türkiye bizim için çok çok önemli. Türkiye bizim için çok önemli yatırım merkezidir. Bizim stratejik bağlarımızın içindedir. Kesinlikle Türkiye'de yeni Dom Oteller yapmaya çalışıyoruz."

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 03:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474