banner564

Kötü kader

Evlilik hazırlığı yapan 24 yaşındaki genç öğretmen Barış Açık, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti

Kötü kader
banner598
Bursa'da, evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen genç öğretmen, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 24 yaşındaki Barış Açık'ın kız kardeşi Sultan Açık da kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 
Acı olay, önceki gün Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Akala Sokak'ta meydana geldi. Son olarak Has Asansör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yapan öğretmen Barış Açık ve bir süredir birlikte kaldığı ablası Sultan Açık, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Barış Açık ve kardeşi Sultan Açık'a ulaşamayan yakınları sabah saatlerinde eve girdi. Açık kardeşleri baygın halde bulan vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil yardım ambulansı görevlileri, Barış Açık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan Sultan Açık ise Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Erzurum'un Tekman ilçesi Çevirme köyünden kardeşiyle kalmak için gelen Sultan Açık'ın da nişanlı olduğu öğrenildi. 
Bir süre önce nişanlanan Barış Açık'ın öğrencileri tarafından sevilen bir eğitimci olduğu öğrenildi. Bir süre önce nişanlandığı belirtilen Barış Açık'ın önümüzdeki aylarda yapacağı düğünün hazırlıkları içerisinde olduğu, bu kapsamda düğün töreni için salon tuttuğu da öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası Açık'ın cenazesi toprağa verilmek üzere ailesi tarafından Erzurum'un Tekman ilçesine gönderildi. Açık'ın cenazesinin dün Tekman ilçesi Çevirme köyünde kılınacak namazın ardından toprağa verildi. Barış ve Sultan Açık kardeşlerin ikamet ettiği dairenin üst katında ise ağabeylerinin oturduğu belirlendi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474