banner564

4 hafta sürecek

YDÜ’de, Ortadoğu’daki dönüşümün Türkiye ve Kıbrıs’a etkileri irdelenecek

4 hafta sürecek
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi'ne (YDÜ) bağlı Yakın Doğu Enstitüsü (YDE) “Orta Doğu’da Dönüşüm: Türkiye ve Kıbrıs” konulu sertifika programı düzenleniyor.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Yaşam Boyu Eğitim programları çerçevesinde düzenlenecek eğitim, yarın YDÜ Büyük Kütüphane 4 no’lu salonda, saat 11.00’de başlayacak. 
Yakın Doğu Enstitüsü Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Nur Köprülü ve Öğretim Görevlisi Erhan Ayaz tarafından yürütülen sertifika programına konuşmacı olarak gazeteci-yazar Levent Gültekin katılacak.
Programın 4 hafta süreceği ve sonraki haftalarda Türkiye’den bazı gazeteci-yazarların konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.

YDÜ’den ÖZEV yararına etkinlik
Öte yandan  Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında KKTC Özel eğitim Vakfı (ÖZEV) yararına etkinlik düzenledi.
Yapılan açıklamaya göre, bölüm öğrencilerinin farklı gelişen çocuklar için “onlar hep gülsün" sloganıyla gerçekleştirdiği etkinlikte, çocuklar hayallerini yansıtan resimler çizdi.
Etkinlik, hayata farklı gelişen çocukların penceresinden bakma, bakarken anlamaya çalışma ve toplumda duyarlılığı artırma amacıyla gerçekleştirildi.
Ekinliğe, YDÜ İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Ufuk Altunç, Sanat Terapisti Bahar Çıralı, YDÜ öğrencileri ve ÖZEV öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473