banner564

“Ruhumuz oradaydı”

Oktay Vural, MHP cenazede yoktu eleştirisine böyle yanıt verdi

“Ruhumuz oradaydı”
banner598
MHP Grup Başkanvekili Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye manzarasının yönetilemeyen bir ülke manzarası olduğunu savunarak, “Bugün geldiğimiz noktada yargıyı felç ettiler, savcılar öldürülmektedir. İstihbarat felçtir, enerji felçtir, ekonomi felçtir. Yönetim zafiyeti bu felcin bir numaralı sebebidir. Bu zafiyet, son günlerde yaşadıklarımız açıkça Türkiye’de bir yönetim boşluğu olduğunu, Türkiye’yi yönetmekten acz içinde bir hükümetin görevde olduğunu ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı.
 
“Demokrasiye yapılan bir saldırıdır”
Savcı Kiraz’ın şehit edilmesi ile ilgili Vural şöyle konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını uygulamak, kanunlara aykırı eylem yapanların sorununu bulmak isteyen bir savcıya yapılan bu saldırı aslında hukukumuza, milletin egemenliğine, demokrasiye yapılmış bir saldırıdır. Silahın hukuka yaptığı bir saldırıdır. Gayrimeşru olanların tek kaynağı meşruiyet olanların hukuka yaptığı saldırıdır. Savcımıza Allah’tan rahmet, ailesine, Türk milletine başsağlığı diliyorum.”
 
“Cenaze bizim cenazemiz”
 Oktay Vural, Başbakan Davutoğlu'nun, "Muhalefet cenazeye gelmedi"  dediğinin anımsatılması üzerine, "Bizim ruhumuz, insanlarımız oradaydı, cenaze  bizim cenazemiz. Pilotun cenazesine katılmayıp nutuk atanlar, o zaman  neredeydiniz? Biz 'şehitler ölmez Vatan bölünmez' diyen bir partiyiz. Şehit bizim  şehidimiz, teşkilatlarımız orada olmuştur" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474