banner564

Liderler Galler’de

NATO zirvesine katılan Erdoğan'ı, Rasmussen ve Cameron karşıladı

 Liderler Galler’de
banner598
NATO zirvesine katılmak üzere Galler'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı toplantının yapılacağı salona girişte NATO Genel Sekreteri Rasmussen ve İngiltere Başbakanı David Cameron karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a NATO zirvesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz eşlik ediyor. Geniş güvenlik önlemleri altında düzenlenen zirvede ana gündem maddeleri arasında Ukrayna krizi ve IŞİD tehdidi bulunuyor.

Aile Fotoğrafı
Öte yandan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde liderler aile fotoğrafında bir araya geldi. Aile fotoğrafına NATO üyesi 28 ülke liderinin yanı sıra Afganistan'da görev alan ISAF güçlerine destekte bulunan 27 ortak ülkenin devlet ya da hükümet başkanları ile AB, BM gibi uluslararası kuruluşların yetkilileri katıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafında devlet başkanlarının bulunduğu ön sıranın sağ başında yer aldı. Erdoğan'ın yanında Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Miloş Zeman bulunurken, ABD Başkanı Barack Obama, İngiltere Başbakanı David Cameron, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Ürdün Kralı Abdullah ve NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'in aralarında bulunduğu liderler de ön sırada aile fotoğrafına katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473