banner564

Limasol Sigorta 17’nci yılını kutladı

Limasol Sigorta çalışanları, acenteleri, Limasol Türk Kooperatif Bankası Birim ve Şube Müdürleri ve basın mensuplarının davetli olduğu gecede Limasol Sigortanın 17. Kuruluş Yılı coşkuyla kutlandı. Girne Çatalköyde gerçekleşen etkinlikte coşku dolu anlar yaşandı.

Limasol Sigorta 17’nci yılını kutladı
banner598
Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker açılış konuşmasında sigortacılıkta kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Limasol Sigorta’nın her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hareket ettiğini ve ödenmemiş hiç bir hasar dosyası bulunmadığını belirtti. 
Kemaler: Pekçok ilke imza attık
Limasol Bankası ve Limasol Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Limasol Sigorta’nın maksimum verimlilikle çalışıyor olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti. Sigortacılık anlayışını değiştirmek ve çıkardığı yeni ürünlerle sektördeki “hizmette rekabet” düzeyini daha üst seviyeye çekme hedefinde olan Limasol Sigorta’nın, pekçok ilkleri hayata geçirdiğini söyleyen Kemaler, Alkollü sürücüye ücretsiz taksi servisi sağlama, kaza sonrası kişinin aracına denk kiralık araç sağlama, yola devam hizmeti sağlama ve daha pekçok hizmetin sektördeki öncüsü olduklarını kaydetti. Kemaler, çalışmalarını müşterilerin satın aldıkları poliçelerin karşılığında daha kaliteli hizmete ulaşmalarını sağlamak hedefiyle sürdürdüklerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473