banner564

Maaşı tehlikede

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Beyhan tarafından 8 bin 772 TL haciz işlemi başlatıldı

Maaşı tehlikede
banner598
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, tazminata mahkûm olduğu Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan tarafından 8 bin 772 TL haciz işlemi başlatıldı. Kılıçdaroğlu'nun avukatı ise 6 Nisan'da Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru yaptıklarını belirterek, "Ama bu başvuru tazminatın tahsiline engel değildir. Bu sebeple biz de masraf ve faizleri ile birlikte 8 bin 752 TL'yi Kayseri İkinci İcra Müdürlüğü'ne yatırdık. Anayasa Mahkemesi'ndeki hukuk mücadelemiz devam ediyor" dedi.

10 gün içinde ödemedi
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan, açtığı tazminat davasını kazanarak mahkeme masrafları ve faizleriyle birlikte 8 bin 772 TL almaya hak kazandı. Kararın Yargıtay’da da onanmasının ardından Hüseyin Beyhan’ın avukatları tarafından Kayseri 2’nci İcra Müdürlüğü’ne başvuruldu ve İcra Müdürlüğünce Kılıçdaroğlu’na ödeme tebligatı yapıldı. 2’nci İcra Müdürlüğü’nün ödeme tebligatına rağmen 10 gün içinde tazminatı ödemeyen Kılıçdaroğlu için icra kararı çıkartıldı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473