banner564

Başvuruları bekleniyor

Burs hakkı elde eden 106 öğrenci daha açıklandı

Başvuruları bekleniyor
banner598
Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi 2014-2015 Öğretim Yılı çerçevesinde Şubat döneminde burs müracaatında bulunan öğrencilerin değerlendirilmesine devam edildiğini duyurdu ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğünden değerlendirilmesi tamamlanan ve burs hakkı elde eden 106 öğrenci ile geliri kriter üstü olan 8 öğrencinin daha belirlendiğini kaydetti.
Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler tarafından yapılan yazılı açıklamada değerlendirme sonuçlarına göre burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak Yüksek Öğrenim ve Dış İlişkiler Dairesine başvuru yapıp dosya tamamlamaları gerektiği vurgulandı.
Daha önce duyurusu yapılan ve burs hakkı elde eden 1177 öğrenci ile geliri kriter üstü olan 137 öğrenci belirlendiği kaydeden Öztürkler, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğünden değerlendirme yapıldıkça basın yayın yolu ile duyurusunun yapılacağını da ifade etti.
Dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağını ifade eden Öztürkler, “Ayrıca gelir yönünden kriter üstü olanlar bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dış ilişkiler Dairesine itiraz edebilecektir. İtirazların gecikmeden zamanında yapılması esastır” dedi.
Sonuçlar www.mebnet.net adresinden takip edilebilir.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473