banner564

86 kişi katıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Kursu 26 Haziran’a kadar sürecek

86 kişi katıldı
banner598
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği alanında hizmet verecek yetkili iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının yetiştirilmesi amacıyla “İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Kursu” düzenleniyor.
Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Çevik Uraz Konferans Salonu’nda önceki gün başlayan kurs 26 Haziran’da sona erecek.
Çalışma Dairesi Müdür Muavini Kemal Beyaz konuyla ilgili açıklamasında, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası altında çıkarılan “İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti Veren Kişilerin Sertifikalandırılması ve Kuruluşların Yetkilendirilmesi Tüzüğü” kapsamında, kursiyerlerin eğitim alarak, uzmanlık bilgisi ve becerisi kazanacağını söyledi. 

86 kursiyerin katıldığı sertifika eğitimi Çalışma Dairesi tarafından görevlendirilen akademisyenler ve uzman eğitimciler tarafından, 130 saati teorik, 30 saati de uygulamalı olmak üzere toplam 160 saat süreyle verilecek. Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olan kursiyerler, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı sertifikası almaya hak kazanacaklar.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474