banner564

“Değişim gençlerle gelecek”

Sibel Siber, CTP tarafından düzenlenen resepsiyona katıldı

“Değişim gençlerle gelecek”
banner598
Meclis Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Cumhurbaşkanlığı seçim sunucunu “gençlerin enerjisinin” belirleyeceğini söyledi.
Verilen bilgiye göre Sibel Siber CTP Gençlik Örgütü’nün Acapulco Otel’de düzenlediği resepsiyona katıldı.
Resepsiyonda yaptığı konuşmada Sibel, “Karşımdaki enerjik kalabalık bu seçimin galibinin gençler olacağını gösteriyor. Evet, değişim gençlerle gelecek” dedi.
Yaşanan olumsuzlukların Kıbrıs Türk halkının kaderi olmaması gerektiğini, gelecek nesillerin böyle yaşamaya mahkum edilemeyeceğini ifade eden Siber, “Böyle gelmiş ama böyle gitmeyecek diyorsak 19 Nisan’da değişime birlikte onay verelim” dedi.
Seçimlerin sonucunu “gençlerin enerjisinin belirleyeceğini” belirten Siber, geleceğe daha güçlü ve özgüvenli şekilde bakabilmek için değişimin şart olduğunu söyledi.
Meclis komitelerine özellikle eğitim, kültür ve çevre konularında 18 yaş gençlerin katılımını sağlayarak, Meclis gündemlerine yeni bir enerji ve genç bakış açısı kazandırdıklarını kaydeden Siber, seçimi kazanması durumunda Cumhurbaşkanlığı’nda Gençlik Çalışma Grubu oluşturacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474