banner564

Sır perdesi aralanmadı

Konya'da evlerinde cansız bedenleri bulunan 40 yaşındaki anne Ayşe Kanel ile 11 yaşındaki ikiz kızları Eylül ve Melisa toprağa verildi

Sır perdesi aralanmadı
banner598
Konya'da evlerinde ölü bulunan anne Ayşe Kanel (40), 11 yaşındaki ikiz kızları Eylül Duru ile Melisa Hazal'ın, Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesindeki otopsileri tamamlandı. Yakınları tarafından alınan anne ve ikiz kızlarının cenazeleri, Kurtuluş Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Otopside, boğazında bıçak izi olan Eylül Duru Polat'ın boğularak, anne Ayşe Kanel ile diğer kızı Melisa Hazal Polat'ın ise karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri belirlendi.
Öte yandan soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, Ayşe Kanel'in boşandığı eşinin ifadesine başvurduktan sonra serbest bıraktığı bildirildi.
Gözaltında kimsenin bulunmadığı, annenin cinnet getirip olayı gerçekleştirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.  
Merkez Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi'ndeki apartmanın birinci katında önceki gün yangın ihbarını alan polis ve itfaiye ekipleri, söz konusu adreste anne ve ikiz kızlarının cesetleri ile karşılaşmıştı. Eylül Duru Polat'ın el, ağız ve gözlerinin bağlı olduğu öğrenilmişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474