banner564

Siyasete devam

Abdullah Gül AK Parti’ye döneceğini açıkladı

Siyasete devam
banner598
   Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''görevim bittiğinde şüphesiz ki partime döneceğim. Partime dönmem benim için doğal olan şeydir'' dedi
   Gül, Cumhurbaşkanlığı muhabirleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen veda resepsiyonunda bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı’nın fiili olarak sona erdiğini ancak görevinin 28 Ağustos'a kadar resmi olarak devam edeceğini söyleyen Gül, şöyle konuştu:
   "Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanıyım. Cumhurbaşkanlığım bittikten sonra şüphesiz ki partime döneceğim. Benim için tabii ki doğal olan şeydir. İnanıyorum ki Türkiye çok güçlü bir şekilde her anlamda yoluna devam edecektir.''

“Tebrik ettim”
   12. Cumhurbaşkanı’nın seçildiğini ve kesin sonucun YSK tarafından açıklanacağını anımsatan Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı  İstanbul'da iken aradığını, eşi Hayrünnisa Gül'ün de Emine Erdoğan ile telefonda görüşerek kutladığını söyledi. 
   Cumhurbaşkanı Gül, "Bir kez daha tebrik ediyorum. Kendisine, ailesine, tüm milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah'ın hep yardımcısı olmasını ve başarılı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473