banner564

Vicdanınız sızlıyor mu?

İş aramak için dışarıya çıkan ve evde yalnız bıraktıkları dört aylık Damla’nın ölümüne neden olan anne ile babaya gazeteciler de tepki gösterdi:

Vicdanınız sızlıyor mu?
banner598
Mersin'de iş aramak için çıktıkları evlerinde tek başına bıraktıkları 4 aylık bebekleri ölü bulunan baba Yıldırım A. ve anne İlknur A. adliyeye sevk edildi. Anne İlknur A. gazetecilerin 'Vicdanınız sızlıyor mu? Bebeğinizin ölümüne neden oldunuz?' şeklindeki sorusuna, "Ölmedi bebeğim" cevabını verdi. Yıldırım ve İlknur A.'nın daha öncede bir kaç kez bebeklerini evde tek başına bırakarak dışarıya çıktıkları öğrenildi. 
Mersin'de önceki gün akşam Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesi 221. Cadde üzerindeki müstakil evde oturan İlknur A.(27), sabah saatlerinde 4 aylık bebeği Damla’yı eşi Yıldırım A.'ya (30) bırakarak iş aramaya gitti. Eşinin çıkmasının ardından Yıldırım A. da bebeğini saat 10.00 gibi yatağında tek başına bırakıp, ağzına biberon vererek iş aramaya gitti. Bu sürede anne hiç eve gelmezken baba saat 15.30 gibi eve geldi. Evdeki çöpü döken baba Yıldırım A. bebeğin uyuduğunu sanarak evden tekrar çıktı. Saat 18.00 gibi eve dönen Yıldırım A. bebeğinin cansız bedeni ile karşılaşmıştı. Cumhuriyet Savcısının incelemesi ve yapılan otopsinin ardından Damla Bebeğin Güneykent Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. 
Olay yerinde göz altına alınan baba Yıldırım A. ile bebeğinin öldüğünden habersiz olan ve Metropol İş Merkezi'nde göz altına alınan anne İlknur A. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Baba Yıldırım A. soruları cevapsız bırakırken anne İlknur A. vicdanınız sızlıyor mu bebeğinizin ölümüne neden oldunuz? şeklindeki soruya "Ölmedi bebeğim" cevabını verdi. 

Anne garson baba şoförlük yapıyordu
2 buçuk yaşında Yağmur isimli bir bebekleri daha olan Yıldırım ve İlknur A.'nın geçimsizlik nedeniyle zaman zaman kavga ettikleri ve mahkemenin eşine şiddet uyguladığı için Yıldırım A.'ya uzaklaştırma cezası verdiği bildirildi. Çiftin minik Yağmur'a bakamaması nedeniyle de İlknur A.'nın babası Enver E.'nin yanına alarak bakımını üstlendiği öğrenildi. İşsiz olan baba Yıldırım A.'nın zaman zaman minibüslerde şoförlük yaptığı, anne İlknur A.'nın da Metropol İş Merkezi'nde garsonluk yaptığı ifade edildi. Çiftin baraka şeklindeki söz konusu evde ise kirada oturduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474