banner564

“Akıllı ve zeki birini istiyorum”

Bayramın ilk günü Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Alişan, hayalindeki kadını tarif etti

“Akıllı ve zeki birini istiyorum”
banner598
Kamil HÜNERLİ
Ramazan Bayramı’nın ilk günü Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Alişan, “Bu gece damardan şarkılarla başlayacağım” diyerek konuklarına keyifli bir gece yaşattı. Sahnenin ortasına oturarak zılgıtlar eşliğinde uzun hava söyleyen Alişan,  bayramlarını kutladığı konuklarından gelen istek parçaları da geri çevirmedi.
Bu bayram görev dağılımı yatıklarını ve babasının eve bakmak için İstanbul’da kaldığını, annesinin de yanında geldiğini belirten Alişan, gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında ilişkilerine de değindi. Alişan, “Belirli bir yaştan sonra mantık daha ön planda oluyor. 20-30 yaş arası daha aşk, daha heyecanlı bir ilişki arıyorsun. Ama bu yaştan sonra artık daha akıllı, daha zeki olan birini istiyorum” dedi.

Bayramlıklara çok para verdi…
Bu bayram giysileri için çok para harcadığını söyleyen ve 4 -5 tane takım yaptırdığını belirten Alişan, “Bunların ölçülerini aldırdığımda daha kiloluydum. Şimdi zayıfladım, biraz bol geliyor. Umarım tadilat için de para almazlar. 5 takıma güzel para verdim” dedi.
 
Yeni single yolda
En iyi giyinen kadın şarkılarla ilgili görüşlerini de paylaşan Alişan, “En iyi giyinenler Sibel Can  ve Ebru Gündeş. Herkes sonuçta kendine yakışanı giyiyor. Benden sonra sahnede en iyi giyinen kim sorusuna ise vereceğim cevap; İbrahim Tatlıses ve Murat Boz olur” dedi.
Bayramdan sonra bir single çıkartacağını da belirten Alişan, yeni sezona hazırlandığını, haftanın 7 günü çalıştığını, tüm bunların arasında bir de dizi yapmayı düşünmediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474