banner564

Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Türkiye’nin bazı illerinde "Sağlığın İçin Hareket Et" etkinlikleri düzenlendi

Büyük ilgi gördü

Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Türkiye’nin bazı illerinde "Sağlığın İçin Hareket Et" etkinlikleri düzenlendi
banner598

  Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Türkiye’nin bazı illerinde, "Sağlığın İçin Hareket Et" etkinliği düzenlendi. Hayat, Adana, Mardin’de Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinliklere yüzlerce kişi katıldı. 

   Çeşitli kurum personeli, vatandaş, öğrenci ve sporcuların katıldığı yürüyüşlerde katılımcılar, ellerinde "Her gün en az 10 bin adım" yazılı dövizlerle park içerisinde tur attı. Ankara Harikalar Diyarı'nda "Her gün 10 bin adım" pankartlarıyla gerçekleştirilen yürüyüşe öğrenciler, sağlık çalışanları ve vatandaşlar ilgi gösterdi. 
   Mardin'de Sağlık Bakanlığınca, "Dünya Yürüyüş Günü" dolayısıyla Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda "Sağlığın İçin Hareket Et" temalı yürüyüş yapıldı. Statta uzmanlar eşliğinde fiziksel aktivite yapılırken, çocuklara yönelik de çuval yarışması ve halat çekme oyunu düzenlendi. 
   Adana Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş için aralarında öğrencilerin de olduğu grup, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'nda bir araya geldi. Ellerindeki pankart ve dövizlerle hareketli yaşama dikkati çeken grup, ısınma hareketlerinin ardından yaklaşık 5 kilometrelik parkurda yürüdü.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473