banner564

İlk toplantı yapıldı

Kıbrıs Türk Tabipleri Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda seçilenler göreve başladı

İlk toplantı yapıldı
banner598

 Kıbrıs Türk Tabipleri Odası’nın (KTTO) VIII. Olağan Genel Kurulu’nda seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu, dün ilk toplantısını yaparak görev dağılımı gerçekleştirdi. 

Odadan yapılan açıklamaya göre, iki yıllık dönem için seçilen başkan ve yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle: 
“Dr. Mustafa Taşçıoğlu: Başkan, Dr. Dilek Yazman: As Başkan, Dr. Yonca Morris: Genel Sekreter, Dr. İdris Deniz: Mali Sekreter, Dr. Ömer Diker: Eğitim Sorumlusu, Dr. Ayşe Zeki: Dış İlişkiler ve Basın Sorumlusu, Dr. Ömer Taşargöl: Eğitim ve Bilgi İşlem Sorumlusu, 
Denetleme Kurulu Üyeleri: Dr. Hasan Sav; Dr. Musa Olgu; Dr. Arif Ersoy”


Özçınar “Bakış açısı iyileşti”

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Hayvanlara karşı uygulanan her türlü şiddet ve kötü muamelenin son bulduğu, doğadaki tüm canlıların birlikte uyum içinde yaşaması umuduyla, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutlarım” ifadelerini kullandı.
Özçınar mesajında her canlının yaşama hakkının olduğu bilincinin, ülkede her geçen gün arttığını görmekten mutluluk duyduklarını ancak hayvanlara yönelik şiddet haberleri ile de sık sık karşılaşıldığını belirtti. 
“Hayvanseverler ve yerel yönetimlerin çabaları ile kazandırılan bilinç sayesinde sokak hayvanlarına yönelik bakış açısında da daha önceki yıllara göre bir iyileşme görmek memnuniyet vericidir” diyen Özçınar, doğanın dengesinin korumasında hayvanların da rolü bulunduğunu, bu bilinçle hareket edip, çocukları da bu bilinçle yetiştirmek gerektiğini belirtti. 

Spor akademisi mezunları
Mahmut Özçınar, kendisinin de mezun olduğu, Ankara 19 Mayıs Spor Akademisi mezunlarını da kabul etti.
KTBB’den verilen bilgiye göre, Özçınar kabulde, KTBB’nin tarihi, görev ve sorumlulukları, ayrıca yerel yönetimlerle ile ilgili bilgi verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474