banner564

Eğlenceli bir gün

Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı münasebetiyle Boğaz Piknik alanı insan seline dönüştü

Eğlenceli bir gün
banner598
Melin DOBRAN 

Havanın güzel oluşunu fırsat bilen vatandaşlar, 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı mü
Nasebetiyle dün piknik alanlarına akın ettiler.
Özellikle Boğaz’daki piknik alanı, Lefkoşa ve Girne’den gelen çok sayıda vatandaşla doldu, taştı.
Mangal yapan ve kebap pişiren vatandaşlar, müzik çalıp, aşarkı söyledi. Pikniğe katılanlar, duygularını Diyalog muhabiri ile paylaştı.

Mehmet Şafak
“Ben erkek kuaförüyüm. Bugün dükkânı açmadım işçi bayramı olduğundan dolayı. Ailece piknik alanına geldik. Burada güzel vakit geçiriyoruz. Dünyanın her yerinde işçinin haklarının dört dörtlük olmasını istiyoruz.”

Bülent İnnalı
“Nakliye işiyle uğraşıyorum. Ailece 1 Mayıs işçi bayramını kutlamak için Boğaz’a geldik. Tüm aile toplanıp güzel bir piknik yapalım dedik. KKTC’de işçilerin güvenliği bence yeterli durumda değildir. Daha güvenli olmasını dilerim.”

Nusret Gürbüz
“Ben sigorta acentesinde çalışıyorum. Bayramımızı ailece piknik yaparak kutluyoruz. Bugüne özel olarak şu mesajı vermek istiyorum, işçilerin daha tedbirli ortamlarda çalışmasını istiyorum.”

Rıza Gürbüz
“Pazarlama şirketinde çalışıyorum. Bayramımızı kutlamak için piknik alanına geldik. Gördüğüm kadarıyla işçi hakları yetersizdir. Daha iyi olmasını temenni ederim.”

İsmail Soyer
“1 Mayıs işçi bayramımızı aile kutluyoruz. Hava güzel olduğu için piknik yapmayı tercih ettik. Hepimiz mutluyuz, eğleniyoruz.”

Cemile Kofalı
“1 Mayıs hem güzel hem de hüzünlü geçiyor. Bir yandan savaş var bir yandan eğlenmeye çalışıyoruz. Allah herkese mutlu günler nasip etsin. Biz de ailece bayramı kutlamak için piknik yapmayı tercih ettik.”

Ali Boynueğri
“Biz bayramımızı kutlamak için mangalımızı alıp pikniğe geldik. Tüm dünyadaki işçilerin güvenli şartlarda çalışmasını diliyoruz. Çünkü bugün işçilerin ve emekçilerin günüdür.”

Foto Konusu 

Bu arada bazı vatandaşlar ise geceden Boğaz Piknik alanına giderek kendilerine yer tutmak maksadıyla bazı mangalları ters çevirip asma kilitle kitledirler. Sabah erken saatlerde giden vatandaşlar ise bu süprizle karşılaştılar.. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473