banner564

Siber: Ülke kongre Turizmi için uygun

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Girne’de Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği tarafından gerçekleştirilen Ulusal Beyin Damar Hastalıkları Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Siber: Ülke kongre  Turizmi için uygun
banner598
Meclis Başkanı Sibel Siber, konuşmasında, damar hastalıkları kongresi için KKTC’yi tercih ettiklerinden dolayı Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği’ne teşekkür etti.
Kongrelerde bilimsel tecrübelerin paylaşılması yanında dostlukların da pekiştirildiğini ifade eden Siber, gelen misafirlerin KKTC’nin kültürel ve tarihi yerlerini ziyaret etme fırsatı yaratmalarını önerdi.
Kıbrıs Türk halkının misafirperverliğini de vurgulayan Siber, ülkenin kongre turizmi için çok uygun olduğunu ve kongreye katılan meslektaşlarının memnuniyet duyacaklarına inandığını söyledi.
Gelişen teknoloji ile tıptaki ilerlemelerin baş döndürücü bir hızla geliştiğini belirten Siber, bu durumun insanların yaşam kalitesine çok olumlu yansıdığını ifade etti.
Kongrede ayrıca Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Nevzat Uzunel ve Kıbrıs Türk Nöröloji Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bahar Kaymakamzade birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474