banner564

“Kaptı mis gibi çocuğu”

Sinem ile İsmet’in mutluluğuna şahitlik yapmaya gelen arkadaşlarının tuttuğu pankartlar, düğüne ayrı bir renk kattı

“Kaptı mis gibi çocuğu”
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Lefkoşalı Tülin ve Ali Fahrioğlu çiftlerinin güzel kızları, bankacı olan Sinem ile Güzelyurtlu Pelin ve Alper Abbasoğlu çiftlerinin yakışıklı oğulları, eczacı olan İsmet, geçtiğimiz akşam The Elysium Park’ta gerçekleşen  görkemli bir düğün ile evliler kervanına katıldılar. 
İlişkilerini taçlandırmak adına nikah masasına oturan genç çiftin nikah şahitliğini Sinem’in amcası Metin Fahrioğlu, arkadaşı Gizem Gamar, İsmet’in amcası  Yaşar Abbasoğlu ve arkadaşı Nahit Kamer yaparken, Sinem ve İsmet çiftinin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. 
İlişkilerini resmiyete döken genç çift ardından alkışlar eşliğinde dans pistine geçerek gecenin ilk dansını yaptılar. 
Şıklıklarıyla göz dolduran Sinem ve İsmet çifti, dans pistinde sergiledikler dans ile adeta büyüledi.  Düğüne çok sayıda davetlinin katıldığı gözlerden kaçmazken, genç çifti bu mutlu günlerinde, yakın akrabaları, dostlarının yanı sıra Sinem’in yeğenleri İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Yerel Yönetim Müdürü Erkan Tekeli ve UBP Milletvekili Ersin Tatar, DP UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy da mutluluklarına ortak oldular. Kız tarafının tuttukları espirili pankartlar gece damga vururken, Kıbrıs’ın geleneksel testi oyununu başarılı bir şekilde sergileyen genç çift, davetlilerden büyük alkış topladı. Sinem ve İsmet çiftinin düğünden sonra balayı tatili için Ege&Adriyatik turuna gidecekleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474