banner564

Merit Royal & Premium Otel çikolata üretimine başladı

Yenilikçi lezzetler

Merit Royal & Premium Otel çikolata üretimine başladı
banner598

    Dünya’ nın en başarılı çikolata şefi ve dünya çapında birçok ödül kazanmış olan Jean Pierre Wybauw’ un yetiştirdiği Ali Ulu şefin yetenekleriyle Merit Royal & Premium Otel’ de çikolata üretimine  başlandı.
     Dünyaca ünlü çikolata şefi Jean Pierre Wybauw’dan 1,5 yıl süresince çikolata eğitimi alan Ali Ulu, eğitimde çikolata reçetesi yapımının incelikleri, çikolatanın yapısı, ganaj yapmadaki dikkat edilecek kurallar ve daha birçok bilgiyi gerek teorik ders olarak gerek uygulamalı olarak beraber çalışarak 100’e yakın farklı çikolata reçeteleriyle çikolata demosu yapmıştır.
   Ali Ulu şefin katkılarıyla başladığımız ve bugün hala özenle sürdürdüğümüz bu uzun lezzet yolculuğunda çikolatalarımızın da bizler için özel bir yeri var. Çünkü çikolata; diğer tatlılardan farklı olarak, çok daha özenle hazırlanması ve en önemlisi tadıyla fark yaratabilecek güçte bir tarife sahip olması gereken yenilikçi bir lezzetir. Merit Ailesine yakışır bir çikolata tarifi oluşturmak aylarımızı alsa da, bugün bile daha yenilikçi ve güncel tarifleri keşfetmek adına özveri ve heyecanla çalışıyoruz.
   Merit Royal Çikolatalarımızı, farklı lezzetleri biraraya getirerek her damak tadına uygun bir şekilde hazırlıyoruz. Nişan çikolatası ya da bayram çikolatası gibi temalarla sınırlı kalmadan, mutluluğu çağıran tüm anlarınız için en özel Merit Royal lezzetlerini bir araya getirdiğimiz farklı konseptler sunuyoruz. 
Özel tasarlanan çikolata kutularının yanı sıra, draje çikolatalar, trüf çikolata ya da çikolata kaplı kreplerle ‘de farklı tatlarla buluşturuyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474