banner564

“Masumuz  Hakim Bey”

Tasarruflarında 22 gram uyuşturucu bulunduğu iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 3 zanlı, haklarındaki tüm suçlamaları reddetti

“Masumuz  Hakim Bey”
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekiplerinin operasyonunda kaldıkları evde 22 gram uyuşturucu ele geçirilen Erdal Telsiz, Emrah Yıldırımlar ve Metin Kocadal, dün tutuklama talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 27 Eylül 2018 tarihinde, Güzelyurt’ta gerçekleştirilen ve 3 kişinin tutuklandığı operasyon ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, mesele ile ilgili olan zanlılar, Erdal Telsiz, Emrah Yıldırımlar ve Metin Kocadan’ın, zanlı Emrah Yıldırımlar’ın ikametgahında tespit edildiklerini söyledi.
Kavaz, konu ikametgahta yapılan arama sonucunda 20 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini aktardı.
Zanlı 1 Erdal Telsiz’in aracında yapılan arama sonucunda da 2 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Kavaz, soruşturmanın yeni başladığını ve zanlıların, Güzelyurt operasyonu kapsamında da soruşturulduklarını ifade ederek, mahkemeden süre talep etti.
Mahkemede söz alan zanlılar, haklarındaki tüm suçlamaları reddederek, “Biz masumuz Hakim Bey” dedi.
Huzurundaki şahadet ve zanlıların beyanını değerlendiren Yargıç Umut İnan, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bır vatandas
Bır vatandas - 6 yıl Önce

İsimleri hep yanlıs yazdınız way Allahım yau

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474