banner564

Hedef belli

UBP kurultayına ciddi bir katılım beklediğini söyleyen Atun, seçimi ilk turda kazanabileceğini söyledi

Hedef belli
banner598

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Sunat Atun, Kurultaya ciddi bir katılım beklediğini, seçimin ilk turdan bitebileceğini belirterek, hedefinin kurultayı ilk turdan kazanmak olduğunu ifade etti.

Sunat Atun, önceki gün Diyalog TV’de katıldığı programda projelerini açıkladı.
Atun, Gezici şirketi tarafından yapılan anketin kendisi tarafından yapılmadığını söyledi.
Atun, “Maalesef ülkede dedikodu mekanizması çok iyi çalışıyor. Dedikoduları siyasi geçmişi parlak olmayan, geçmişte başarısız olan ve sizin seviyenize çıkamayanlar çıkartır. Sonuçları beğenmeyenler, algıları istedikleri şekilde yönlendirmeye çabalıyor. Biz bunu yapmıyoruz. Donanım ve birikim ile birlikte, çevremizdeki insanlarla çıktığımız yolda yürüyoruz. Bizim dedikodulara ihtiyacımız yok. Dedikodulara kayıtsız kalmayı tercih edeceğim” dedi.

“UBP’nin teşkilatlanmaya ihtiyacı var”
UBP Genel Başkanı’nın en çok hükümet kuran kişi olduğunu işaret eden Atun, bu partinin başkanlığına aday olan insanın ciddi projeleri, iyi öngörüleri ve gelecek hakkında programı olması gerektiğini söyledi.
UBP’nin örgütlerde teşkilatlanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Sunat Atun, “Partinin bütünleşme sürecinden memnun olmayanlar var. Teşkilat, köy örgütü ve mahalle örgütlerinde gelişmeye gidilecek” dedi.
Atun, “Güçlü hedefler, güçlü projeler üretilerek KKTC daha dinamik ve ekonomisi daha sağlıklı hale gelecek. Milli geliri büyütme yoluna gideceğiz” dedi.
UBP’nin üye sayısını arttırması gerektiğine vurgu yapan Atun, bu konuda çalışmalarının olacağını söyledi.
Eski üyelerin listelerden çıkarıldığını ve yıllarca emek veren partililerin, parti listelerinin dışında bırakıldığını söyleyen Atun, bu soruna çare bulunacağını kaydetti.


“Yeni bir hizmet binası tasarlıyoruz”
Parti toplantılarının yapılması için yeni bir hizmet binası tasarladığını belirten Atun, Türkiye’deki grup toplantılarının yapıldığı gibi, buradakilerin de düzenli bir şekilde yapılması gerektiğini, yeni bina sayesinde bunun mümkün olabileceğini söyledi. 
Partiden gelen maddi gelirlerle birlikte binanın inşa edileceğini ifade eden Atun, tabanın bu binaya gelip istediği zaman şikayetlerini ve arzularını Milletvekillerine ve diğer yetkili kişilere iletebilmesinin önemine işaret etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473