banner564

Özgürgün: “Görev henüz bitmedi”

Özgürgün, “UBP yeni dönemde devletine, kahraman halkına hizmetlerini en iyi şekilde sürdürecektir” dedi

Özgürgün: “Görev henüz bitmedi”
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP’nin Kıbrıs Türk halkının bugünlere ulaşmasında üstlendiği önemli görevin henüz bitmediğini, güvenli yarınlara ulaşmasında da gerekenin yapılmasının tarihi misyonu olduğunu söyleyerek, “UBP yeni tüzüğü ile yeni vizyonu ile yeni döneme özgürlüğünün ve egemenliğinin ifadesi devletine, kahraman halkına hizmetlerini en iyi şekilde sürdürecektir” dedi.
Özgürgün yaptığı yazılı açıklamada, partisinin ülke siyasetine kendini kanıtlamış, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en büyük, en köklü, en güçlü partisi olduğunu ifade ederek, “Partililerimizin yanı sıra tüm halkımızın malumu nedenlerle parti içi huzursuzlukları yaşamış, bunun olumsuzluklarının bedelini de ödemiştir. Halkımızın bugün hak etmediği yönetime mahkum bırakılması da parti içi kutuplaşmamızın, saflaşmamızın ürünü olduğu gerçeği de ortadadır” diye devam etti.

“Ülke en kötü dönemini yaşıyor…”
Ülkenin Cumhuriyet döneminin en kötü günlerini yaşamakta olduğunu savunan Hüseyin Özgürgün, şunları dile getirdi: “Ödeme güçlüğü içinde on binlerce vatandaşımız mahkemelerimizde sıra beklemektedir. Esnafımız perişan, tarım sektörümüzü iflastan bu yıl iyi olan yağışlar kurtarmıştır. Döviz başını aldı gidiyor, hükümetin hiçbir tedbiri yok. Çalışanlarımız hayat pahalılığı altında ezilirken, hükümet HP ödeneğini durdurma kararı almaktan çekinmiyor. Grevler aralıksız sürerken, ülke adeta yangın yerine dönmüş, ancak hükümet edenlerin keyfi yerinde. Özkan bey benden bu kadar diyerek kendini kurtarmaya çalışıyor. 

“UBP’yi yıpratmak isteyenler…”
Bütün bunlar varken, KKTC’nin gündemini saptırmaya çalışanların gündemi her nedense ana muhalefet partisi Ulusal Birlik Partisi. Ulusal Birlik Partisi’ni yıpratmakla, karıştırmakla ülkeye hizmet edeceklerini sananlar unutmamalıdır ki, Ulusal Birlik Partisi halkımızın bugünlere ulaşmasında üstüne düşeni yapmış daha güzel günlere taşınmasında da gereğini yapmaya hazırdır. Bunu yapacak gücü de, deneyimi de, kararlılığı da vardır.” 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474