banner564

Bakanlık önünde yapılacak

KTÖS, Şht Ertuğrul İlkokulu’ndaki greve devam edileceğini açıkladı

Bakanlık önünde yapılacak
banner598
KTÖS, bir süredir grev uyguladığı Şht. Ertuğrul İlkokulu'nda bugün de grev yapacak. 08:00-12:40 saatleri arasında grev yapacak KTÖS, grev saatleri içinde “öğretmenler ve ailelerle” Milli Eğitim Bakanlığı önünde eylem düzenleyecek.
KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, yaptığı yazılı açıklamada, devlet mekanizmasındaki çürümenin, iş bilmezliğin belirtilerini, Eğitim Bakanlığı'nda da gözlemlemekte olduklarını; Eğitim Bakanlığı’nın şu an 'eğitim' hariç her işle meşgul olmayı kendine görev bildiğini, herhangi bir olumlu adım atmaktan veya bir sorunu çözmekten muzdarip olduğunu iddia etti.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın, Şht. Ertuğrul İlkokulu özelindeki denetmenlerin kapsamlı raporu eşliğinde eksikliklerin belirlenmesi ve ardından sorunların giderilmesi ile ilgili sendikayla protokol imzaladığını anımsatan Elcil, “İmzalanan protokol 27 Nisan'a kadar gereğinin yapılmasını belirtiyordu. Lakin Eğitim Bakanı kabul ettiği sorunu çözmek yerine, sorunu geçiştirmeyi maharet yeğlemiştir” görüşünü ileri sürdü.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474