banner564

İlk günden yoğun ilgi oldu

Gazimağusa’nın yeni alışveriş merkezi City Mall, resmen açıldı

İlk günden yoğun ilgi oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusalıların uzun zamandan beri beklediği “City Mall” isimli alışveriş merkezi, dün resmen açıldı. 
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in açılışını birlikte gerçekleştirdi.
Alışveriş merkezinin açılışında konuşan Derviş Tarımer, hayallerini gerçekleştirerek Mağusa halkını böylesine büyük ve güzel bir Alışveriş merkezine kavuşturdukları için gururlu olduklarını söyledi.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ise konuşmasında “City Mall” alışveriş merkezini ülkemize kazandıran Elektrokur LTD’e teşekkür etti. İsmail Arter ise yaptığı konuşmada Alışveriş merkezinin şehir ekonomisine yapacağı katkıyı vurguladı.
Gazimağusalıların büyük ilgi gösterdiği açılışta, Sibel Siber, İsmail Arter ve Alışveriş merkezinin direktörü Derviş Tarımer  kurdeleyi birlikte kesti.

Seçkin dünya markaları tek çatı altında
Kuzey Kıbrıs’ta perakende sektörüne önemli bir canlılık getiren City Mall Cyprus, seçkin dünya markalarını tek bir çatı altında buluşturuyor. 
Haftanın her günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet veren City Mall Cyprus, modern mimari tasarımı ile 7’den 70’e her yaşa ve her zevke hitap ediyor.
Özel konumu ile ziyaretçilerine kolay ulaşım olanağı sağlayan City Mall Cyprus, alışveriş ortamı yanında, tüm yıl boyunca düzenlemeyi planladığı sosyal ve kültürel etkinlikler ile de Kıbrıs halkının ve Kıbrıs’a gelen ziyaretçilerin hayatına renk katmayı hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473