ABD Başkanı Donald Trump, İran ile devam eden müzakerelerle ilgili "mutlu olmadığını" açıkladı. Trump olası bir operasyona ilişkin "Bunu yapmak istemiyorum ama bazen yapmanız gerekir" dedi.
ABD ile İran arasında devam eden müzakere görüşmelerinin sonuncusu önceki gün Cenevre'de gerçekleştirildi. ABD Başkanı Donald Trump, müzakerelere ilişkin değerlendirmeler bulundu.
Trump, Texas’a gitmek üzere Beyaz Saray’dan ayrılırken gazetecilerin sorularını cevapladı.
Donald Trump, İran'ın iyi niyetle ve açık şekilde müzakere etmediğini öne sürerek yine de anlaşma yapmak istediğini ve daha fazla görüşme beklediklerini söyledi.
İran’a karşı olası askeri müdahalenin uzun ve yıpratıcı savaşa dönüşme riskinin olup olmadığı sorusu üzerine Trump, “Her zaman bir risk vardır. Biliyorsunuz, savaş olduğunda her şeyde hem iyi hem de kötü bir risk vardır” dedi.
Trump, askeri müdahalenin rejim değişikliğine sebep olup olmayacağı sorusuna da “Hayır, kimse bilmiyor. Olabilir de olmayabilir de. Bunu ordu olmadan yapabilsek güzel olurdu ama bazen yapmak zorundasınız” şeklinde cevap verdi.
"(İran) İyi niyetle ve açık bir şekilde müzakere etmeleri harika olurdu ama bunu anlamıyorlar” diyen Trump, İran konusunda henüz bir karar vermediğini ancak nükleer silaha sahip olamayacağını ve bu konuda anlaşma yapmak istediklerini belirtti.
Trump, “Bize sahip olmamız gerekenleri vermeye yanaşmamalarından mutlu değilim” diye konuştu.
‘Mutlu değilim’
Trump, İran'ın iyi niyetle ve açık şekilde müzakere etmediğini söyledi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Girne Kaza Mahkemesi
Girne Kaza Mahkemesi Dava No: 1097/ 2022
Girne Aile Mahkemesi
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

