banner564

“Haydi Çocuklar Süt içelim”

LAÜ öğrencilerinden farkındalık etkinliği

“Haydi Çocuklar Süt içelim”
banner598
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Halkla İlişkiler Kulübü öğrencileri “Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlarda Halkla İlişkiler Kampanyaları” dersi kapsamında süt içiminde farkındalık etkinliği düzenledi. 
LAÜ İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Enis Faslı öncülüğünde Lefke bölgesi ilkokullarından Erdal Abit İlkokulu ve Yedidalga İlkokulu öğrencilerine “Haydi Çocuklar Süt İçelim” sloganı ile süt içiminde farkındalık etkinliği gerçekleştirdiler.
Etkinlik kapsamında LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ruhi Selçuk Tabak öğrencilere süt içimi ve sütün faydaları hakkında geniş bilgiler verdi. Tabak, süt içiminin çocuklara küçük yaşta alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini ve gelişme çağındaki çocukların günde en az iki su bardağı süt içmeleri gerektiğini söyledi.
Halkla İlişkiler Kulüp Başkanı Serkan Kaya, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan bu etkinlikde amaçlarının gelişim çağındaki çocuklara süt içmede farkındalık yaratmak olduğunu, bunun içinde bölge okullarındaki ilköğretim öğrencilerine Koopsüt katkıları ile süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaya, ayrıca  ailelerin de farkında olmaları için ailelerine verilmek üzere çocuklara broşür dağıttıklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473