banner564

245 üye katıldı

Anadolu Yakası Lionsları Merit Park Otel’de buluştu

245 üye katıldı
banner598
Uluslararası Lions Dernekleri 118 –Y İstanbul Anadolu Yakası Federasyonu dönem buluşmasını bu yıl da Girne’de gerçekleştirdi.
Girne Merit Park Otel’de Lions Federasyonuna bağlı tüm kulüp ve kabine üyeleriyle birlikte 245 üyenin katıldığı 3 gün süren toplantılarda Kuzey Kıbrıs’ın Lions örgütlerinde görevli yetkililer de yer aldı. 
118 Y – Genel Yönetmeni ve Federasyon Basın Danışmanı Esma Soyaltınlı Bayraktar’ın verdiği bilgiye göre;  çeşitli konularda atölye çalışmalarının da yapıldığı toplantıların sonunda Merit Park Otel salonunda düzenlenen bu yılın hizmet rengi Yeşil e uygun baloya KKTC devlet protokolünden de konuk katılımcıların yer alması heyecan yarattı.
Uluslararası Lions Dernekleri 118 – Y İstanbul Anadolu Yakası Federasyonu 2015-16 Dönem Başkanı İsmet Özer Balta başarıyla gerçekleşen toplantılarla ilgili basına yaptığı değerlendirmede, Kıbrıs’ta bulunan Lions Kulüpleriyle olan dostluk duygularının pekiştiği buluşmanın karşılıklı işbirliği, bilgi, kültür ve hizmet alışverişi açısından da oldukça yararlı olduğuna vurgu yaptı. Kuzey Kıbrıs’a konuk olup, turizm potansiyelini bizzat gözlemlerek yeni hizmet dönemine moral ve motivasyon açısından üst düzeyde başlayacaklarının altını çizen Balta,  “ Kalbimiz Hizmet Coşkusuyla Atsın – Bu Yıl Gücümüz Fark Yaratsın ” sloganıyla gerçekleştirdikleri toplantıların her açıdan yararlı sonuçlar içerdiğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474