banner564

Önemli isimler katılacak

YDÜ’de, ‘Geleceğin Üniversitesi, Üniversite Kentleri ve Sağlık Turizmi’ başlıklı uluslararası bir konferans gerçekleştiriliyor

Önemli isimler katılacak
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) ev sahipliğinde, European Business Assembly (EBA) tarafından düzenlenen ve Oxford Academic Union (OAU) ile Club of Rectors’ün katılımları ile 25-26 Mart tarihlerinde “University of the Future: University Cities and Health Tourism” (Geleceğin Üniversitesi: Üniversite Kentleri ve Sağlık Turizmi) başlıklı uluslararası bir konferans gerçekleştiriliyor.
YDÜ’den yapılan açıklamada, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’e Socrates Ödülü’nü takdim etmiş olan EBA’nın, 2015 yılında Yakın Doğu Üniversitesi’ni “Geleceğin Üniversitesi” (University of the Future) olarak seçtiği, bu çerçevede, rektörlerin, bilim insanlarının ve iş insanlarının yoğunlukla iştirak edeceği konferans bünyesinde ödüle layık görülen bilim insanlarına ödüllerinin de takdim edileceği kaydedildi.
Açıklamada, Çarşamba günü saat 10.00’da YDÜ Büyük Kütüphane’de gerçekleştirilecek olan “University of the Future” konferansının açılış konuşmalarını EBA Genel Başkanı Prof. Dr. John Netting, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’in yapacağı belirtildi.
Panellerde yer alacak konuşmacılar arasında, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros, Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı, YAGA Direktörü Berkan Tokar ve GİAD Başkanı Ceyhun Tunalı’nın bulunacağı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474