banner564

HEPi mobil cüzdan ile alışveriş ve para transferinde yeni bir dönemi başlıyor!

HEPi kullanıcıları mobil cüzdanları ile paraya, karta ve POS cihazlarına temas etmeden alışverişlerini gerçekleştiriyor.

HEPi mobil cüzdan ile alışveriş ve para transferinde yeni bir dönemi başlıyor!
banner598

KOOPBANK’IN MOBİL CÜZDANI ‘’HEPi’’ ANDROID VE IOS MARKETLERİNDE
Koopbank’tan yapılan açıklamada “Kıbrıs’ın Mobil Cüzdanı” olarak tanımladıkları mobil cüzdan uygulaması HEPi’nin Android ve IOS marketlerinde yerini aldığı duyuruldu. HEPi mobil cüzdan uygulamasının Koopbank müşterisi olsun veya olmasın her kesime hitap eden bir uygulama olarak kullanıma sunulduğu belirtildi. 


HESAPLAR VE KARTLAR ARTIK MOBİL CÜZDANDA
HEPi ve üniversite öğrencilerine yönelik olan HEPi Student mobil cüzdan uygulamaları fiziksel cüzdanın yerine alıyor. Bu uygulamalar ile Koopbank müşterileri tüm banka hesapları ile Optimum ve Koop24 kartlarını cep telefonlarına taşıyarak tek bir mobil cüzdanda toplama imkânına sahip oluyor. HEPi kullanıcıları mobil cüzdanları ile paraya, karta ve POS cihazlarına temas etmeden alışverişlerini POS cihazı üzerinden QR kod (kare kod) okutarak gerçekleştiriyor.


TÜM BANKALARA AİT KARTLAR DA HEPi’de
HEPi mobil cüzdan uygulamasında tüm bankalara ait kredi ve banka kartlarından cüzdana para aktarma da mümkün olacak.  Para transferleri de HEPi ile çok daha pratik bir hale geliyor. Kullanıcılar HEPi veya HEPi Student cüzdanlarından diğer HEPi kullanıcılarına sadece cep telefonu numarası üzerinden anında para gönderebilecek. HEPi’nin getirdiği bir diğer yenilik ise sadakat programlarında oluyor. HEPiCiK adı verilen yeni puan uygulamasında kullanıcılar biri her yerde, diğeri ise alışverişin yapıldığı işyerinde geçerli olacak şekilde iki tür puanı birden kazanıyor.


LANSMAN KAMPANYASINA ÖZEL 2500 TL’YE KADAR HEPiCiK KAZANMA İMKÂNI
HEPi uygulaması benzerlerinden farklı bir lansman kampanyası ile kullanıcılara sunuluyor.  HEPi ve HEPi Student kullanıcıları anlaşmalı işyerlerinden mobil cüzdan bakiyelerini kullanarak yapacakları alışverişler sonrasında 2500 TL’ye kadar HEPiCiK kazanma imkânına sahip olacaklar. Kampanya 31 Mart 2021 tarihine kadar birçok farklı sektörde geçerli olacak.


HEPi BUGÜNE KADAR Kİ KART KULLANIM ALIŞKANLIKLARIMIZI DEĞİŞTİRECEK
Koopbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Ataman, Koopbank’ın bugüne değin sektördeki en yeni uygulamaları başlatmada öncü olduğunun ve örnek çalışmalara imza attığının altını çizerek HEPi mobil cüzdan ile alışveriş ve para transferinde yeni bir dönemi başlattıklarını belirtti. Ataman, “kartla ödeme yerine artık ceple, QR kod okutarak ödeme dönemi başlıyor, paraya, karta ve POS’a temas etmeden” dedi. HEPi ile para transferinin de artık sadece alıcının cep telefonu numarası girilerek gerçekleştirilebileceğini söyleyen Genel Müdür Ataman, hem HEPi hem de HEPi Student ile ülkedeki finansal teknolojilerdeki çıtanın seviyesini Koopbank olarak yukarıya çıkartmış olduklarını belirtti.    


“ÖDEMEDE QR KOD TEKNOLOJİSİNİ BU SEVİYEDE KULLANAN İLK BANKAYIZ”
Koopbank Genel Müdür Yardımcısı Kemal Özçınar, geliştirdikleri mobil cüzdanın teknolojik özellik ve güvenlik unsurları açısından dünyadaki benzerleri ile aynı üst seviyede olduğunu belirtti. Özçınar, HEPi mobil cüzdanın her işleme özel olarak POS üzerinde farklı bir QR kod (kare kod) ürettiğini, bunun ülkemizde bir ilk olduğunu söyledi. Yakın zamanda işyerlerindeki POS cihazlarının yerini de cep telefonu ve tabletlerin alacağını söyleyen Özçınar, “artık QR kod üreten cep POS ve tablet POS’ları kullanmaya başlayacağımız bir döneme de giriyoruz. Müşterinin elindeki cep telefonu bir cüzdan, işyerindeki cep telefonu ise bir POS cihazı görevini yapacak” dedi. 

HEPi uygulamasının içinde yer alan sadakat programının benzerlerinden çok farklı olduğunu da belirten Özçınar, “Geleneksel olarak kazanılan ve her yerde harcanabilen puanların yanında ‘size özel’ adında bir HEPiCiK puanı daha geliyor. Artık her işyerinde iki tür puan kazanılıyor. Bunlardan bir tanesi alışık olduğumuz ve her yerde kullandığımız puan türü olan ‘HEPiCiK - Her Yerde’. Diğeri ise, size özel olarak tabir ettiğimiz ve alışveriş yaptığınız o işyerinde geçerli ‘HEPiCiK - Size Özel’ puanınız.” dedi.


EĞİTİM BAKANLIĞI-KOOPBANK İŞBİRLİĞİNİN ÜRÜNÜ ‘’ADA KART-HEPİ STUDENT”
Koopbank ile Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın işbirliği çerçevesinde üniversite öğrencilerine yönelik olarak geliştirilen HEPi Student öğrenci mobil cüzdan uygulaması da aynı platform üzerinden öğrencilerin kullanımına sunuluyor. HEPi Student mobil cüzdanı kapsamında sunulacak hizmetler öğrencilerin adadaki hayatlarını kolaylaştırmanın yanında onları bankacılık çözümleriyle daha yakından tanıştırmayı ve ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Üniversite öğrencileri banka hesap ve kartlarını tek bir mobil cüzdanda toplamanın yanı sıra mobil cüzdanları üzerinden yapacakları alışverişlerde çeşitli indirimlerden ve kampanyalardan yararlabilecek.  Arzu eden öğrenciye uluslararası geçerliliği olan bir banka kartı olan Ada Kart da verilecek.  Eğitim Bakanlığının burs ve benzeri ödemeleri de artık bu yeni mobil cüzdan üzerinden yapılacak. HEPi Student mobil cüzdanı ile öğrenciler kendi aralarında ücretsiz para transferi ve kafe/restoran/market gibi işyerlerinde yapılan alışverişin paylaşarak ödemesini de gerçekleştirebilecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2021, 11:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ozlem
ozlem - 3 yıl Önce

Bir zamanlarin hopy yoppy cocugu Serdar Denktas bunun abiside boyleymis Bu serdar bankanin icini bosaltmisti Kudret Ozersayda benim gotum kelmi deyip bi de o pompaladi hortumladi (Mine Boyaci Ex kocasi) millete devlete gecirdiler sonuc mu?Alisti bunlar alistirdi milleti bunlar Devletin icinde serefsiz satilmis vatan hainleri bu serefsiz o. cocuklari hirsizlari berat ettirdi. Bunlar alismis calmaya talana hortuma kadin kiz cocuk peskes cekmeye.Dur diyen ne yapiyosun diyen namuslu adam da kalmadi aksi hareket eden yurdu yuvasi dagiliyor talan ediliyor sindiriliyor korkutuluyor .Bununla beraber Vatan haini de serefsiz de bir hayli devlette calisan. Nasil olsa, biz Serdar Denktas -Muge -Mine Boyaci -Kudret Ozersay olarak kesemize kaliyor talanlar- fonlamalar- calmalar havada ucusan kocanlar- istasyon arazileri-dandik tiriskadan bi universite (Bolumleri talan hirsizlik hortumlama fonlama pezevenklik) Kisaca bu Denktas-Boyaci-Ozersay ailesine-yardim yataklik eden Eminyet gucleri, Adalet bakanligi Savcilar-Hakimler-Istikbarat-Emniyet gorevlileri artik biliyolar ki yardim ederlerse bu ailelere serfsiz haysiyetsiz onursuz pez…k , vatan millet haini olacaklarini. Bunlarin Feto baglantilari imar iskan imamlariyla iliskileri mugecimin ihtisas alanina girmektedir. kocanci muge
Serdar Denktas senin baban bu ulkede calisti karsiligini da tiskirincaya kadar bol bol aldi ve size de peskesi zaten cekti.(Imam osurursa cemaat de Sicarmis) Bu da sen ve ailen Kisilere, Millete, Devlete Askere, Emniyete,istikbarata gecirme-duzme-hayatlariyla oynama hakki vermiyor. krallik yok burda serdar muge uctas uckagittas
1992-93 yaptigin serefsizligin hesabi acik bende kapanmadi.
1993-94 hesap acik kapanmadi.
2000-2003 hesap acik kapanmadi. Caldiklarini talan ettiklerini fonladiklarini faiziyle iade edicen Serdar Denktas mis efendiy mis. Mugeee-Mineee-Kudreeettt simdi uyanik ya hopi yopi serdar denktas, kudret ozersaya sinyal veriyor millet keriz bi bu uyanik it telefonla mesaj versene arasana Başsavcı Sarper Altıncık,i ( bide kullaniyo savcinin haberi bile yoktur buyuk ihtimal serdas denktas uckagitdas dalavereci serefsiz boyun
(dokunulmazlığı kaldırılsa da istifası reddedilen, eski Başbakan, UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün’ün yargılanmasına adaya geldiği gün başlanacağını açıkladı. "Geldiği gün, yargılama başlar…”)
serdar denktas avradi muge tosun oglu sinyalleri maniplasyonlari korkutma sindirme hep birkac gazete uzerinden verir telefonlari dinleniyormus



KasAturAP - Sizin kafanızdaki 40 tilki, benim kafamdaki 1 topal tavşanı kovalayamaz. Yani kötülük yapmıyoruz diye salak da değiliz Saygı Ve Özlemle KaskaTuraisoo


muge @KasAturAP - Dikkat ette elini kesmesin o KasAtura

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474