banner564

‘Onlar bizim herşeyimiz’

LTB ve Dikmen Belediyesi ekipleri, çok sayıda anneyi ziyaret ederek, hediye verdi

‘Onlar bizim herşeyimiz’
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Dikmen Belediyesi, Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla belediye sınırları içindeki annelere ziyaretler yapıp onları kutladı.
LTB Yaşlılara Hizmet Birimi’ne kayıtlı bin 600 anneyi ziyaret eden Birim personeli tarafından yapılan ziyaretlerde annelere küçük birer hediye verdi.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı da Lefkoşa’daki projeye üye annelere bir kart göndererek tüm üyelerin Anneler Günü’nü kutladı.
   Harmancı, Anneler Günü dolayısıyla bir de mesaj yayınlayarak kadınların sadece annelik rolleri ile hatırlanmadığı, kadına karşı şiddet ve ayrımcılığın olmadığı bir dünyanın özlemini dile getirdi ve tüm annelere sevgi ve saygılarını sundu. 
   Dikmen Belediyesi de her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü dolayısıyla belediye sınırları içerisinde bulunan toplam 11 köyde yaşam süren annelere çiçek dağıttı. 
   Konuyla ilgili açıklama yapan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, belediyenin sosyal içerikli çalışmalara öncelik verdiğini, “Anneler Günü” kutlamasının da bu çerçevede olduğunu belirtti. Çelebi mesajında, “bizi bugünlere sağlıklı bir şekilde gelmemizi sağlayan tüm annelerin, yaklaşan Anneler Gününü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473