banner564

Anna Vissi geliyor

Güney Kıbrıs’ta ‘Yunanistan’a yardım’ kampanyası çerçevesinde konser düzenleniyor

Anna Vissi geliyor
banner598

   Yunanistan’da yaşanan yangın faciasının yaralarını sarılmak amacıyla, Güney Kıbrıs’ta çeşitli yardım kampanyaları düzenleniyor. Bunlardan bir tanesinin bu gece Lefkoşa Rum Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşeceği ve ünlü sanatçı Anna Visni’nin belediye parkında halka açık konser vereceği bildirildi.

   Politis gazetesi, basın-yayın organlarının, “Hope For Children”, “Hellenic Bank”, “Kıbrıs Bankası” ve bazı sivil toplum örgütleriyle el ele, bu gece Lefkoşa Rum Belediye Parkı’nda konser düzenleyeceğini ve konserden elde edilen gelirin Yunanistan’a gönderileceğini yazdı.
   Gazete, Anna Vissi ve Andonis Remos tarafından verilecek konserin yanı sıra, bu sabah saat 06.00 itibarıyla radyo maratonu düzenlenerek, SMS’ler aracılığıyla bağış toplanacağını ve bazı bankaların hesap numaralarına para yatırılabileceğini kaydetti.

Ölü sayısı 91’e yükseldi
   Öte yandan Alithia gazetesi, yangında ölenlerin sayısının 91’e yükseldiğini; 25 kişinin ise halen kayıp olduğunu yazdı.
   Haberde, yangının çıktığı bölgenin batısında arama çalışmalarının devam ettiği ve dün, Mati’de, ölenler için ilk kez anma töreni yapıldığı kaydedildi.
   Fileleftheros gazetesi de, yangınlarla boğuşan Yunanistan’ı bu kez de sel felaketinin vurduğunu yazdı.
   Gazete, aşırı yağışların sele yol açtığını ve bölge halkının sulara kapılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını; yolların sel suları nedeniyle ulaşıma kapandığını belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473